MHP'li Balkız Açıklaması 'Sıkıntıları Çözmek İçin İktidara Hazırız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız Akhisar’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşın sıkıntılarını çözmek için iktidara hazır olduklarını söyledi.

MHP'li Balkız Açıklaması 'Sıkıntıları Çözmek İçin İktidara Hazırız'
MHP Manisa milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız, MHP Akhisar İlçesini ziyaret etti. Balkız ilk ziyaretini MHP Akhisar İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Balkız burada, MHP Akhisar ilçe Başkanı İbrahim Uğurlu, MHP Manisa Milletvekili adayı Osman Oktay, MHP İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Feza Yavuzkasap ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Burada teşkilat mensuplarıyla kısa bir görüşme yapan Balkız partililerle birlikte Sarıçalı Mahallesindeki hayır yemeğine geçtiler. Hayır yemeğinde vatandaşlara çorba dağıtan Balkız, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

MHP Manisa Milletvekili adayları Balkız ve Osman Oktay vatandaşları ziyaret ederek, sıkıntı ve isteklerini dinlediler.

Vatandaşın sıkıntılarını çözmek için hizmete hazır olduklarını ifade eden Balkız, “Sorunlarınızın adil ve hakkaniyet ölçüsünde çözebilmemiz için gelin birlikte yürüyelim.” dedi.

Öğlen saatlerinde Hilaliye 40. Hafızlık merasimi ve Şahinbey camii açılış törenine katılan Balkız, buradaki hafızlık merasimi sonrasında Akhisar’da Mecidiye, Endelli, Dereköy, Zeytinliova, Bekirler mahallelerini ziyaret etti. Balkız yol boyunca vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Vatandaşların başarı dilekleri ile yoluna devam eden Balkız vatandaşların ‘Seninleyiz’ sözleri ile Akhisar’dan mutlu bir şekilde ayrıldı.
Kaynak: İHA