Kırklareli'de Cinayet Ve İntihar

Kırklareli'de beş yıl önce boşandığı kadını öldüren kişi intihar etti.

Kırklareli'de Cinayet Ve İntihar
Alınan bilgiye göre, eski eşi Erdal Yıldırım ile yeniden bir araya gelmek için görüşen Filiz Kaymaz, kız kardeşini arayarak eski eşiyle tartıştığını ve hayatından endişe ettiğini söyledi.

Kız kardeşinin durumu bildirmesi üzerine, Yıldırım ve Kaymaz'ın bulunduğu Kırklareli'ne bağlı Karıncak köyüne, jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler köyde arama başlatırken, bölgede çobanlık yapan Pakistan uyruklu A. C, Sırtgöl mevkisinde bir erkek ve kadının yaralı halde hareketsiz yattığını jandarmaya bildirdi.

Söz konusu yere giden ekiplerin yaptığı incelemede, Yıldırım'ın Kaymaz'ı av tüfeğiyle vurduktan sonra aynı silahla intihar ettiği belirlendi.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, cesetler otopsi için İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Evliliklerinden 15 yaşında bir çocukları olan Yıldırım ve Kaymaz'ın yeniden bir araya gelmek bir süre önce İstanbul'da ev kiraladığı, olayın İstanbul'dan Kaymaz'ın yaşadığı Kırklareli'ne dönüş sırasında yaşanan tartışmadan kaynaklandığı belirtildi. Yıldırım'ın 2 yıl önce de Kaymaz'ı bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Kaynak: AA