Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün Özeti


Menderes ve Mursi’li o manşetlere cevap verdi

Samsun - Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine atıf yapılarak atılan ‘Sonu Menderes gibi olur’ ve ‘Mursi de yüzde 52 oy almıştı’ manşetlerine sert cevap verdi.



’Elimizde bir takım bilgiler var ama...’

Adana - HDP’nin Adana ve İçel’deki parti binalarında meydana gelen eş zamanlı patlamalarda 6 kişi yaralandı. Saldırılarla ilgili konuşan Bakan Ömer Çelik, Elimizde bir takım bilgiler var ama şuanda detay vermemiz doğru değil" dedi.



Saldırıları kınadı: HDP’yi de uyardı

Karaman - Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP’ye yönelik saldırıları sert biçimde kınadı. Davutoğlu, "Kimse bu saldırıyı bahane ederek provokasyon yapmasın" diye de ekledi.



’İstikrar bozulur’ eleştirilerine cevap verdi

Erzincan - Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP iktidara gelirse istikrar bozulur, faizler yükselir” eleştirilerine Erzincan mitinginde cevap verdi. CHP lideri, "CHP iktidar olursa ekonomik istikrar bozulurmuş. İstikrar mı kaldı, ekonomi mi kaldı" dedi.



Elinden vurulan Alihan: Sonum İbrahim Tatlıses gibi...

İstanbul - Şarkıcı Alihan, çalıştığı mekanın sahibi tarafından kuliste silahlı saldırıya uğradığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Alihan, “Sonumun İbrahim Tatlıses gibi olmasından korkuyorum” dedi.



1 milyon liralık araç yangın kurbanı oldu

Dubai - Yaklaşık 1 milyon Türk Lirası değerindeki Lamborghini, yangında bu hale geldi.



İşte o meşhur Çin işkencesinden bir örnek

Pekin- Çin’de bir restoranda çalışan 3 garson, siparişleri karıştırıp masalara yanlış yemekleri servis edince patronları tarafından böyle cezalandırıldı.



Bu da gurme kedi

İstanbul - Önce test etti, ardından yumuldu.

Kaynak: İHA