Eryılmaz Açıklaması 'Gelin Haziran Seçimlerinde De Aynı Tokadı Atın'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Turgutlu’ya yaptığı ziyaretlerde “30 Mart yerel seçimlerinde AKP zihniyetine Manisa’da nasıl bir tokat attıysak gelin Haziran seçimlerinde de aynı tokadı atalım. Manisa’nın ve Türkiye’nin Milliyetçi Hareket ile güleceğine emin olun.” dedi.

Eryılmaz Açıklaması 'Gelin Haziran Seçimlerinde De Aynı Tokadı Atın'
MHP Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Turgutlu’ya yaptığı ziyaretlerde coşkulu bir şekilde karşılandı. Eryılmaz’a Turgutlu İlçe teşkilatı ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de eşlik etti. Turgutlu’yu karış karış gezen Eryılmaz, bir vatandaşın da düğününe katılarak mutlu günlerine ortak oldu.

Hizmet noktasında ayrım yapmadan çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini ifade eden Eryılmaz, “Bizler Manisa için en güzelini yapacağız. Manisa’nın her ilçesinin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Turgutlu zaten şanlı bir ilçe çünkü Turgay Şirin gibi bir belediye başkanına sahip. Turgay Şirin başkanımız, MHP’li belediyenin hizmetinin nasıl olduğunu herkese göstermiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün yaptığı hizmetleri burada anlatarak bitiremeyiz. O yüzden ben siz saygı değer hemşehrilerime şunu söylüyorum: 30 Mart yerel seçimlerinde AKP zihniyetine Manisa’da nasıl bir tokat attıysak gelin Haziran seçimlerinde de aynı tokadı atalım. Manisa’nın ve Türkiye’nin Milliyetçi Hareket ile güleceğine emin olun. Manisa’yı marka kent yaparak önde gelen şehirler arasında sokmak için çalışacağız” diye konuştu.

Kutlu bir yola çıktığını vurgulayan Eryılmaz, “Bir tarım şehri olan Manisa’da ne yazık ki çiftçi üretici hak ettiği değeri görememektedir. Eğer bir şehri yeniden inşa edeceksek öncelikle o şehirde yaşayan o şehre emek veren o şehrin temel yapı taşları olan işçilerin, esnafların, sivil toplum kuruluşların ve çiftçinin sorunlarını çözmeliyiz. Ne yazık ki bu durum Manisa’da yeterince başarıya ulaşmadı. Özellikle AKP’li vekil adaylar Manisa’da millete boş vaatlerde bulunmaktan başka bir şey yapmadılar. Manisa’ya bir çivi bile çakmayan bu zihniyet bir de her defasında başkanımız Cengiz Ergün’ün hizmetlerini hazmetmeyerek eleştiriyorlar. İşte bunlar böyle bir zihniyetin ürünüdür. Tüm bunları görün ve oyunuzu ona göre kullanın. Ben Hasan kardeşiniz olarak bu yola Allah şahittir ki hizmet için çıktım. Tek amacım Türk milletine ve vatanıma daha fazla hizmet etmektir” dedi.

Kaynak: İHA