Bülent Tüfenkci, İlçe Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

7 Haziran genel seçimleri kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Pütürge İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Bülent Tüfenkci, İlçe Teşkilatıyla Bir Araya Geldi
AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaretine AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katıldı.

BAŞKAN KAHTALI: “BU SEÇİM TÜM DÜNYANIN SEÇİMİ”

Pütürge ziyareti sırasında konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “7 Haziran seçimleri sivil bir anayasa yapılması için, çözüm sürecini sonlanması için, paralel yapıyla mücadele için, başkanlık sisteminin gelebilmesi için çok önemli. Tüm dünya mazlumlarının, Müslümanlarının umudu haline gelen bu seçim sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın seçimidir” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Türkiye’de bir istikrar yakalandı, huzur ortamı sağlandı. Her seçimde bunları konuşuyoruz. Üst üste gelen seçimlerin bir yorgunluğu var ancak bizim bu yorgunluğu hissetmemiz mümkün değil. Ülkemizi, geleceğimizi düşünüyorsak yorulma lüksümüz olamaz. Gücümüz yettiği, dilimiz döndüğü kadar çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” sözlerini kaydetti.

TÜFENKCİ: “TÜRKİYE’NİN YÖNÜ BELİRLENECEK”

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci de 7 Haziran seçimlerinin öneminde dikkat çekti. Bülent Tüfenkci, “Bu genel seçim Türkiye’nin bundan sonra bakacağı yönü belirleyecek. Bizler ufak tefek küskünlüklerimizi bir tarafa bırakıp, ülkenin geleceğini düşünmeliyiz. 7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyonla yönetilecek bir hale gelirsek, eski Türkiye’yi özleyenler mutlu olacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA