Bölgesel Eğitim Toplantısında 'Çocuk Kırıkları' Konuşuldu

Trakya Üniversitesi Bölgesel eğitim toplantısında çocuk kırıkları konuşuldu.

Bölgesel Eğitim Toplantısında 'Çocuk Kırıkları' Konuşuldu
Balkan Kongre Merkezi'nde Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği Çocuk Ortopedi Derneği, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Edirne Bölgesel Eğitim Toplantısı'nda "Çocuk Kırıkları" konusu tartışıldı.

Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, açılışta yaptığı konuşmada, Trakya Üniversitesi'nin Trakya ve Balkanlar için çok önemli olduğunu söyledi.

Edirne'nin Trakya Üniversitesi ile artık geçmişte olduğu gibi bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten Rektör Yörük, üniversitenin gücünü insandan aldığını, kurum olarak da en çok insana yatırım yaptıklarını belirtti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız, Üniversitemizin tıbbi hizmetler konusunda sunduğu hizmetlerin ve başarıların gurur verici olduğunu ifade etti.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cem Çopuroğlu, Edirne ve Trakya Üniversitesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda Trakya Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalımın geçmişi ile ilgili bilgiler verdi.

Çocuk Ortopedi Derneği Başkanı Prof. Dr. Bartu Sarısözen de Edirne'de ve Trakya'da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek herkes için verimli bir toplantı olmasını diledi.

TOTBİD Ortopedik Travma Şubesi Prof. Dr. Mehmet Subaşı ise toplantıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA