Başkan Üzülmez, Öğretmenini Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ortaokul öğretmeni Mehmet Özden’i evinde ziyaret ederek elini öptü.

Başkan Üzülmez, Öğretmenini Ziyaret Etti
Yaşlı ve hasta ziyaretleri ile gönülleri fetheden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçirdiği operasyon sonrası evinde nekahat dönemini geçiren ve kendisinin de ortaokulda öğretmeni olan Mehmet Özden’i, evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eski öğrencisi olan, belediye başkanı olarak görev yapan Hüseyin Üzülmez’i karşısında gören emekli öğretmen Özden bu ziyaret karşısında duygulandı. Öğretmenini ziyaret eden Başkan Üzülmez, eski öğretmeni ile öğrencilik dönemi anılarının yer aldığı sohbette bulundu.

Ziyaretinde Başkan Üzülmez’e AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, AK Parti İlçe Yöneticisi Aşkın Adıgüzel, AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri ve koordinatörü Yusuf Özdemir de eşlik etti.

Öğretmeninin sağlık durumu hakkında da bilgi alan Başkan Üzülmez, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetiştirilmesinde özveri ve sabırla büyük emek sarf eden eğitim camiamızın neferi olan öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Sizi hep böyle sağlıklı ve mutlu görmek isterim. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Kaynak: İHA