MHP Milletvekili Adayı Erzurum, Espiye'de Muhtarlarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, Espiye ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

MHP Milletvekili Adayı Erzurum, Espiye'de Muhtarlarla Buluştu
Toplantıda, Espiye eski Belediye Başkanı İbrahim Önal, yaptığı açılış konuşmasında, “AK Parti hükümetinden kurtulmamıza sayılı günler kaldı, elele vereceğiz" dedi.

Espiye merkez ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıda, ilçenin sorunları detaylı olarak ele alındı. MHP Giresun milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da halkın, partisine büyük teveccüh gösterdiğini, Espiye ilçesinde de aynı desteği gördüklerini, bu desteğin hizmet olarak vatandaşlara geri döndüreceklerini belirtti.

Milletvekilliği döneminde asla vatandaşlarla cebelleşen, kavga eden, sandıklar açıldıktan sonra halkını unutan bir vekil olmayacağını belirten Erzurum, 13 yıllık AK Parti iktidarında halkın her geçen gün fakirleştiğini Espiye’de bulunan köylerin bir bir boşaldığını, tarımın ve hayvancılığın bittiğini, halkın her gün daha da çaresiz kaldığını, bu sorunların çözümü için aday olduğunu dile getirerek, desteklerini istedi.
Kaynak: İHA