MHP Adayı, CHP'li Belediye Başkanlarına 1 Hafta Süre Verdi

MHP Muğla Milletvekili adayı Ferhat Yüksel, henüz seçilmeden hizmetlere başladı. Milas Kısırlar Mahallesi’ne bağlı Dörtyol halk pazarını ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel köylünün isteği üzerine bölgeye 5 kamyon mıcır gönderdi. Yüksel Milas’a bağlı Ağaçlıhöyük ile Kısırlar Mahallesi arasındaki bozuk yolun ilgililer tarafından bir haftada yapılmaması halinde eline kazma kürek alıp yolu bizzat kendisinin yapacağını söyledi.

MHP Adayı, CHP'li Belediye Başkanlarına 1 Hafta Süre Verdi
Daha önce Halk pazarını dolaşan, Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşla görüşen Ferat Yüksel’e pazaryeri alanının bozuk olması nedeniyle şikayetler edilmişti. Bunun üzerine köy muhtarı ile görüştüğünü belirten MHP Muğla Milletvekili adayı Yüksel, “Durumun Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas İlçe Belediyesine aktarıldığı bilgisine ulaştık. Uzun zamandır süren sıkıntının çok kolay bir çözüm yolu var. Bir telefonla bölgeye 5 kamyon mıcır getirtirdi” diye konuştu.

Pazar alanına dökülen mıcırla tozdan kurtulan bölge halkını yeni den ziyaret eden Yüksel’e vatandaşlar ve Pazar esnafı teşekkür ederken, MHP’li milletvekili Adayı Dr. Ferhat Yüksel Kısırlar Mahallesi’nden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ilginç bir çağrı yaptı.

“SİZ YAPMAZSANIZ BEN YAPARIM”

Milas’a bağlı Ağaçlıhöyük ile Kısırlar Mahallesi arasındaki yolun bozuk olması nedeniyle bölge halkının ulaşım sorunu yaşadığını, özellikle hasta nakili sırasında sorunun daha da arttığını belirten mahalle sakinlerine ilginç bir cevap veren Dr. Yüksel, “Çalışmayı takip eden basın mensupları aracılığıyla Muğla Büyükşehir ve Milas Belediye başkanlarına çağrıda bulunuyorum. Belirtilen yolu bir hafta içinde yapmazlarsa, elime kazma-kürek alır bu yolu ben yaparım. Bunu siyasi bir çağrı olarak algılamasınlar. Bu bölgede yaşayan tüm hemşehrilerimin feryadıdır. Onlar bu feryadı duymazlarsa gereğini ben yaparım” dedi.

“ULAŞAMAZSAM DA YOLUNDA ÖLÜRÜM YA”

Yolu kazma-kürekle kendisinin yapacağını söyleyen Yüksel’e basın mensuplarının, “Seçimlere az bir süre kaldı. Sizin de yoğun bir çalışma programınız var. Bu süreçte gelip de burada nasıl çalışacaksınız?” şeklindeki sorusuna Yüksel; “Siz karıncanın hikâyesini bilir misiniz? Kabe’yi görmeye giden karıncaya ‘Sen bu ayakla oraya ulaşamazsın, ömrün yetmez’ demişler. Karınca da, ‘Ulaşamazsam da yolunda ölürüm ya’ diye cevap vermiş. Yani biz de bir yerden başlarız. Amaca ulaşmak için çaba harcarız. Ömrümüz yeterse de sonucu alırız. Bu sorunu çözmeyenleri de utançlarıyla baş başa bırakırız” cevabını verdi.
Kaynak: İHA