AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar Açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programı kapsamında Düzköy İlçesinde esnaf ve semt pazarı ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar Açıklaması
Parti hükümetlerinin her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu dile getiren Günnar, esnaf ve sanatkarlara AK Parti döneminde bir çok imkan tanındığını söyledi.



Günnar, “Esnafın AK Parti’ye teveccühü her zamanki gibi çok güzeldi. İnşallah bu seçimde de, diğer seçimlerde olduğu gibi güzel bir başarı kazanacağız. Bu seçim ülkemiz için çok önemli. Anayasayı değiştirmek istiyoruz. Anayasayı değiştirecek çoğunlukta milletvekili istiyoruz. Onun için esnafımızdan, vatandaşımızdan tam destek bekliyoruz” dedi.

Esnafın AK Parti’ye oldukça olumlu yaklaştığını kaydeden Günnar “Esnafımız, partime ve şahsıma olumlu yaklaşıyor. AK Parti’nin arzu etmiş olduğu yeni Türkiye’nin dönüşüm projesine esnafımızdan büyük bir destek görüyoruz. 400 milletvekili iddiamızı devam ettiriyoruz. Yeni Türkiye’nin kuruluşunda Düzköy’deki esnafımızın da büyük payı olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA