AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu Seçim Çalışmalarını Vakfıkebir İlçesinde Sürdürdü

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu Seçim Çalışmalarını Vakfıkebir İlçesinde Sürdürdü
Seçim çalışmalarına Vakfıkebir’de Kadın Kolları Yönetimi ile kahvaltıda buluşarak başlayan Köseoğlu’na Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Alp ve Fatma Karahasan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Kurt ve teşkilat mensupları eşlik etti. Daha sonra Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Köseoğlu, Sabri Bahadır Kültür Merkezi’ndeki Milletvekili Aday Tanıtım Töreni’ne katıldı.

Miting havasında geçen törene katılan binlerce kadına seslenen Köseoğlu, muhalefet partilerinden hiç birinin kadın milletvekili adayı göstermemelerini Vakfıkebirli kadınlara şikayet ederek, CHP’de kadın il başkanı olmasına rağmen bir tane kadın milletvekili adaylarının olmadığını belirtti.

Köseoğlu, “Ben bunu şöyle yorumluyorum, ‘Habu Ayşe onların hepsine yeter’ diyorlar herhalde. Bütün Trabzon’un kadınlarına yeterim, bundan hiç şüpheniz olmasın. Hem CHP’ye hem de MHP’ye oy veren kadın kardeşlerim üzülmesin onlarında adayıyım merak etmesinler” dedi.

“Halka hizmeti Hakk’a hizmet” anlayışıyla yola çıktıklarını ifade eden Köseoğlu, “Çünkü bizler kadına sözde değil özde değer veren bir anlayış ile yola çıktık. Bundan sonra sizin Ayşe’niz var. Hep beraber bu yollarda yürüyeceğiz. Ama bizler kadınları siyasette sadece oy verme aracı olarak görmüyoruz, Trabzon’un sahibi olarak görüyorum. 7 Haziran seçimlerine Trabzonlu kadınlar damga vuracak. Trabzon’un yüzde 51 seçmeni kadın seçmen. Trabzonlu kadınlar istediğini Trabzon’da iktidar yapacak durumdadır. En önemli kararları kadınlar verecek. Kadınlar kendilerini var sayan bir anlayışla, değer veren anlayışla, kendilerini temsil ettiren anlayışa sahip çıkacaklar. Ben her ne kadar da tek kadın aday olarak yola çıksam da asıl mesele Trabzon’da çok güzel hizmetlere damga vurmaktır. Bunun için yola çıktım” diye konuştu.

Bu seçimlerin Vakfıkebir açısından da çok önemli olduğunu belirten Köseoğlu, “Bu seçim Vakfıkebir için üç boyutta önemli bir seçimdir. Vakfıkebir kendisini başarıyla temsil eden evladına Muhammet Balta’ya sahip çıkacak hem de Büyükliman’ın ikinci adayı Salih Cora’ya sahip çıkacak. Ben de artık Vakfıkebir’in Ayşe’si olduğuma göre gereğini yaparsınız artık. Vakfıkebir evlatlarına sahiplenmeyle seçime mührünü vuracak. Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu, Adnan Günnar ve Nihat Tosun’la birlikte çok güzel ve koşacak genç bir ekip var. Seçimlere az bir zaman kaldı. Seçimleri şekillendirecek olan kadınlarımızdır. Yeni Türkiye’yi oluşturacak olan mimarlar sizlersiniz. Kadınlarımız, Türkiye’yi belirsizliğe götürecek politikalara prim vermeyecektir” dedi.

Kaynak: İHA