Taşkesenlioğlu, Şenkaya'da

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu seçim çalışmalarına Şenkaya ilçesinde devam etti. Mahallelilerle bir araya gelen Ak Partili aday, “Ayrımcılık ve kin siyaseti artık bir işe yaramıyor ülkedeki tüm vatandaşları kucaklayan tek bir parti olduğunu ve bunun da Ak Parti olduğunu gönül rahatlığıyla ifade ediyoruz. Şeffaf bir siyaset ile İnşallah yeniden iktidarı kuracağız.” dedi.

Taşkesenlioğlu, Şenkaya'da
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Taşkesenlioğlu, ilk olarak Şenkaya Ak Parti ilçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Ak Partili aday, teşkilatın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taşkesenlioğlu, daha sonra kız Kur’an kursu ve Yatılı Okul’u ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Taşkesenlioğlu, öğrencilerin dersler ve çeşitli yarışmalara göndermek için geliştirdikleri projeler hakkında bilgi alarak öğrencilere başarılar diledi.

Taşkesenlioğlu, daha sonra Söğütlü, Hoş, Özyurt ve Teneç mahallelerinde mahalle sakinlerine seslendi. Ak Parti’nin icraatlarını anlatan Ak Partili aday vatandaşların oylarına sahip çıkarak sandık başına gitmelerini istedi.

‘YENİDEN İKTİDAR OLACAĞIZ’

Kırsal kesimin tarım ve turizmdeki önemine değinen Zehra Taşkesenlioğlu, sağlık, termal, yayla, kış ve dağ turizmi ile ilgili yeni projeler geliştirileceğini ifade etti.

Taşkesenlioğlu,

“Daha cazip ve daha güçlü alternatif kaynaklar oluşturacağız. Kırsal kesimlerimizdeki potansiyelleri hayat geçireceğiz. Gönlünüz rahat olsun. Bu iktidar her kesimi kucakladı ve her kesime de eşit hizmet götürüyor. Ayrımcılık ve kin siyaseti artık bir işe yaramıyor ülkedeki tüm vatandaşları kucaklayan tek bir parti olduğunu ve bunun da Ak Parti olduğunu gönül rahatlığıyla ifade ediyoruz. Şeffaf bir siyaset ile İnşallah yeniden iktidarı kuracağız.”

Taşkesenlioğlu, mahallenin kadınları ile de düzenlenen ev toplantılarında biraraya gelerek sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA