Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri ilçesinde, "Ramiz ile Julide" ve "Pembe aslında siyahtır" adlı tiyatro oyunları izleyiciyle buluştu.

Suşehri'den Kısa Kısa
Suşehri Kemalpaşa İlkokulu'nda Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı organizesinde büyükler için "Ramiz ve Julide" çocuklar için de "Pembe aslında siyahtır" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Kaymakam Kadir Perçi, tiyatroya büyük önem verdirdiklerini söyledi. Vatandaşlara tiyatroyu sevdirmeyi amaçladıklarını aktaran Perçi, "Bunun için ilçemizde bugün dört seansta lise öğrencilerine yönelik uyuşturucu ve madde bağımlılığının zararları konusunu işleyen 'Pembe aslında siyahtır" adlı oyunu, halkımıza ise duygusal komedi temalı 'Ramiz ile Jülide' isimli tiyatro gösterimlerini sunmaktan mutlu olduk. Tiyatro ekibini kutluyorum" diye konuştu.

Kaymakam Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve AK Parti Sivas milletvekili adayı Selim Dursun, oyuncuları tebrik etti.

- ÇEDAŞ Genel Müdürü'nden Yüksel'e ziyaret

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Sivas, Tokat ve Yozgat illerinden sorumlu genel müdürü Ali Cesur, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Cesur, Suşehri için güzel projelerin kısa süre içerisinde yapılmaya başlayacağını söyledi.

Sivas Caddesi üzerinde yaklaşık bin 800 metre mesafede elektrik hatlarının yer altına alınacağını belirten Cesur, çalışmayla ilgili ihale işlemlerinin tamamlandığını ve ihaleyi alan firmanın kısa sürede çalışmalara başlayacağı aktardı.

Yüksel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin diğer cadde ve sokaklarında da elektrik hatlarının yer altına alınması konusunda ÇEDAŞ'tan yardım istedi.

Ziyarette, Kaymakam Kadir Perçi, ÇEDAŞ Sistem İşletme Direktörü Cengiz Kuzucuoğlu ve Genel Koordinatör Mustafa Yılmaz da yer aldı

Kaynak: AA