Galada Anlamlı Mesaj

Ünlü oyuncular Ata Demirer, "Niyazi Gül Dörtnala" filminin galasında, "Hayvanlar olmasa çok yalnız kalırdı insanoğlu" dedi.

Galada Anlamlı Mesaj
Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu ve filmin yönetmeni Hakan Algül, filmlerinin galası için İzmir’deydi. Oyuncular kırmızı halı seramonisi öncesinde Kordon’da deniz havası aldı. İlk kez yaz galası yaptıklarını belirten oyuncular, ‘Yaz sıcağında serin sinema salonlarına kahkaha getirdik’ mesajı verdiler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi bu gala için bir günlüğüne sinema salonuna dönüştürüldü. Bin 100 kişilik salona 104 metrelik sinema perdesi ve ses sistemi kuruldu. Oyuncular, İzmirlilere çekim sürecinde kendilerine yaptıkları ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki galaya alkışlarla giren ekip, finalde de uzun süre ayakta alkışlandı.

SAHNEDE NİYAZİ GÜL MESAJI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kapıda karşılayarak birlikte poz verdiği oyunculara finalde de sahnede çiçek vererek teşekkür etti. Hayvan Hakları İçin Veteriner Hekimler Derneği Başkanı Berna Yeşilşiraz ve İzmir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gökhan Özdemir de Ata Demirer’e birer plaket verdiler. Ata Demirer ise seyirciye Niyazi Gül’ün bir mesajıyla veda etti:

"Hayvanlar olmasa çok yalnız kalırdı insanoğlu."

Kaynak: İHA