Yılın 'En”Leri Kitap Fuarı'nda Belirlenecek

Magazin Gazetecileri Yılın Enleri Halk Jürisi, Altın Objektife aday sanatçı ve gazetecileri 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda izleyecek.

Yılın 'En”Leri Kitap Fuarı'nda Belirlenecek
Türkiye Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri’nin temelleri bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarı’nda atılacak. “Magazin Gazetecileri Yılın Enleri Halk Jürisi”, 16-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda magazin dünyasının ‘En’lerini belirleyecek.

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD)Altın Objekif Ödül Töreni’nde yılın en iyi magazin gazetecileriyle birlikte televizyon, sinema, tiyatro ve müzik dünyasının ünlülerini ödüllendiriyor. Dernek, haziran ayında Altın Objektif Ödül Töreni’nin 21.’sini düzenleyecek. İş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getiren ve her yıl renkli görüntülere sahne olan ödül töreninin bu yıl da çok konuşulması bekleniyor.

Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu, bu yıl yedincisi düzenlenecek Kocaeli Kitap Fuarı’nda bir araya gelerek, yılın “En”lerini halk jürisi ile birlikte masaya yatıracak. Jüri, müzik, tiyatro, sinema, moda, internet, radyo ve basın kategorilerinde aday olan isimleri tek tek kurulacak barkovizyondan izlenecek ve değerlendirmelerde bulunulacak. Jüri böylece, Altın Objektif Ödülleri’nin son üçe kalan adaylarını belirlemiş olacak.

7. Kocaeli Kitap Fuarı bununla birlikte yine ünlü isimleri ağırlayacak. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla 2015 yılının en iyi TV dizisi seçilen Diriliş Ertuğrul’a da ödül verilecek. Ödül töreni, 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nın açılış programında gerçekleştirilecek. Törene, Diriliş Ertuğrul Dizi’nin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile diğer oyuncularının katılması bekleniyor.
Kaynak: İHA