Türk Futbolunun Efsane İsimleri Beyşehir'de

Türk futbol tarihine bir dönem adını yazdıran iki isim Konya’nın Beyşehir ilçesinde, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Türk Futbolunun Efsane İsimleri Beyşehir'de
Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde bulunan yüksekokul ve fakültelerde öğrenim gören öğrenciler düzenledikleri ankette 2014 yılının ekranlardaki en iyi spor programını belirledi. Bir televizyon kanalında yayınlanan “Telegol” isimli program, önceki yılın en iyi spor programı olarak seçildi. Telegol’un yorumcuları olan Beşiktaşlı eski milli futbolcu ve gazeteci yazar Ali Gültiken ile Galatasaraylı eski milli futbolcu gazeteci yazar Gökmen Özdenak Beyşehir’e gelerek üniversiteli gençlerle buluştu.

Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nin konferans salonunda düzenlenen söyleşi programına katılan iki ünlü isim, burada anlatımlarıyla Türk futbolunu ve 3 büyükler arasında yaşanan ezeli rekabeti masaya yatırdı, yaşadıkları ve unutamadıkları ilginç anılarını sevenleriyle paylaştı. Söyleşiye katılması planlanan ancak rahatsızlığı nedeniyle son anda Beyşehir’e gelemeyen Telegol programının yapımcısı ve moderatörü Serdar Ulueren’in olmaması üzerine, bu görevi Beyşehir Ali Akkanat MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk üstlendi. Söyleşide Öztürk ve salondaki öğrencilerin sorularını cevaplandıran Gültiken ve Özdenak’a, dinleyiciler büyük ilgi gösterdi.

Yüksekokul müdürü Öztürk, kampüste öğrenim gören öğrenciler arasında yapılmış olan ankette 2014 yılının en iyi spor programı olarak seçildiğini hatırlatarak, bundan dolayı Beyşehir’e gelen isimlere teşekkür etti ve programa yayın hayatında başarı dileğinde bulundu. Öztürk, söyleşinin sonunda Özdenak’a plaket verdi ve her iki isme Beyşehir’in simgesi olan birer Taşköprü tablosu hediye etti.

Gültiken ve Özdenak, Beyşehir’de öğrenim gören öğrencilere gösterdikleri ilgi ve Telegol’u en iyi spor programı olarak seçmelerinden dolayı teşekkür ederken, “Sizin gibi gençlerle birlikte olmak, hatırlanmak bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.

Kaynak: İHA