Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın Karacabey ilçesinde yeni hastaneyi hizmete açarken, öğrenci pansiyonunun da temelini attı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Açıklaması
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 31 bin 503 metrekare alan üzerine inşa edilen 150 yataklı Karacabey Devlet Hastanesi’ni hizmete açtı. Müezzinoğlu, sağlık alanında son 12 yılda sessiz bir devrim yapıldığını, değişim ve dönüşümün hedefinin daha yüksek olduğunu söyledi.

Atatürkçülükle geçinenlere, ‘gelirlerse şöyle olur’ diyerek korkutanlara inat, hastaneler, yollar, hava yolları, hava ambulansları gibi hizmetlerin geldiğini anlatan Müezzinoğlu, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için çalıştıklarını ifade etti.

Müezzinoğlu, “Arkasında çil çil kubbeler bırakan bir medeniyetin temsilcileri olarak çil çil eserler bırakıyoruz. Vızır vızır koşan bir AK Parti, bir de karşısında cır cır öten, ağustos böceği gibi konuşan muhalefet var. Biraz da milletle yürüyün, milletin derdiyle dertlenin. Şaşaalı bir şovla başlattıkları ‘Milletçe alkışlıyoruz’ projeleri kısa sürede söndü gitti. Bunlar kazaen iktidar olsalar 2 ayda ambulanslara mazot bile bulamazlar” diye konuştu.

“Millet koşan AK Parti’yi bulmuş, oturan bir partiyle niye yürümek istesin ki” diyen Müezzinoğlu, Bursa Şehir Hastanesi’nin yapımına 2 yıl gecikmeli başladıklarını hatırlatarak, “Biz hastane yapmak istiyoruz, onlar mahkemeye veriyorlar. Sonra neden gecikti diye soruyorlar. Bize gölge olmasınlar başka ihsan istemeyiz” diyerek tepki gösterdi.

“Dedikoduyla, tuzak kurmayla, iftirayla, Pensilvanya’dan emir almayla Türkiye büyümez” diyen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, milletin derdiyle dertlenenlerle ay yıldızlı bayrağın daha güçlü dalgalanacağını söyledi.

“Artık egemenlik milletin, çünkü AK Parti var” diyen Müezzinoğlu, “Muhtar bile olamaz denilen Recep Tayyip Erdoğan, milletin feraseti ve iradesiyle bugün cumhurbaşkanı seçilmiştir” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, dünyaya medeniyet sunmuş bir milletin yine mazlumların, mağdurların umudu olduğunu, milletin kendi kaderine sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Geçtiğimiz günlerde bir doktorun Karacabey Devlet Hastanesi’ndeki saldırıya uğramasını da değerlendiren Müezzinoğlu, “Canımıza can katan, fedakarca görev yapan insanlara el kaldırmak, hakaret etmek asla bu millete yakışır bir tavır değildir. Bu yanlışa tavır koymalıyız” şeklinde konuştu.

Hastanede incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ve AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı kardeşlerin anneleri Ulviye Matlı adına Fen Lisesi için yapılacak öğrenci pansiyonunun temelini attı.
Kaynak: İHA