Günay Açıklaması 'Sen Geleceğini Koru'

Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, 11-17 Mayıs tarihleri arası kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası’nın bu yılki sloganını "Sen Geleceğini Koru" olarak belirlediklerini ve gençlere yöneldiklerini söyledi.

Günay Açıklaması 'Sen Geleceğini Koru'
Her yıl 11-17 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Sosyal Güvenlik Haftası" etkinlikleri Ordu’da devam ediyor. Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, bu yıl yapılan etkinliklerde yalnızca ziyaretler yapılmadığını, belirledikleri "Sen Geleceğini Koru" sloganı ile tüm kurum ve kuruluşlara giderek Sosyal Güvenlik Kurumu’nun önemini anlatacaklarını belirtti.

"GENÇLERE SGK’NIN ÖNEMİNİ ANLATIYORUZ"

Dikkat çekmek amacıyla SGK’nın baş harfleriyle oluşturulan sloganı kullanarak gençlerin geleceğini korumak istediklerini dile getiren Günay, "Her yıl olduğu gibi bu yılda 11-17 Mayıs tarihleri arasında ‘Sosyal Güvenlik Haftasını’ kutluyoruz. Bu yılki sloganımızı ‘Sen Geleceğini Koru’ olarak belirledik. Bu doğrultuda gençlerimize SGK’nın önemini anlatarak geleceklerine sahip çıkmalarına ön ayak olmak istedik. Bu sebeple bu yılki Sosyal Güvenlik Haftasını yalnızca kurum ziyaretleri ile sınırlı tutmayıp, okullarda, sivil toplum örgütlerinde çeşitli konalar hakkında bilgi vererek, onların fikirlerini de alarak durum değerlendirmeleri yapıyoruz. Yaptığımız uygulamalarla sorunlar üzerinden değerlendirme yaparak hangi önlemleri alabiliriz bunları sağlıyoruz. Bu hafta bizim için çok önemli ve en iyi şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

Mehmet Yaşar Günay ayrıca 16 Mayıs Cumartesi günü Aybastı Sosyal Güvenlik Merkizi’nin açılışını gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA