Davutoğlu, Muğla'ya Müjdeler Verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Muğla’da düzenlenen mitingde Muğla ve ilçelerine müjdeler verdi. Muğla mimarisini taşıyan 850 konutluk TOKİ müjdesi veren Davutoğlu, Seydikemer’e yüksekokul, Fethiye’ye yeni fakülte sözü verdi.

Davutoğlu, Muğla'ya Müjdeler Verdi
Başbakan Ahmet Davutoğlu Muğla için müjdeler verdi. Davutoğlu, 450 yataklı hastanenin en kısa sürede açılacağını söyledi.

Davutoğlu "Muğla Üniversitesi’ndeki çifte minareli camiyi Ramazan’dan önce açıyoruz. Ortaca ve Datça Hastanelerini yapıyoruz. Bodrum, Fethiye, Milas ve Menteşe gençlik ve spor salonu yapıyoruz. Ağustos ayına kadar 3500 kişilik kapalı spor salonu hizmette olacak. Merkez’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni açıyoruz. Datça’da yat limanı açıyoruz. Dalaman’da yat limanı projesi geliştiriyoruz. 8 adet gölet ve sulama projesini hayata geçiriyoruz. Göcek 2 tüneli hizmete girecek ve ücretsiz olacak. Milas - Bodrum ayrımı Güllük yolu yapılıyor. Milas- Yatağan yolu yapılıyor. Dalaman - Acıpayam Yolu en kısa sürede yapılacak. Seydikemer - Burdur - Antalya yolu ihaleye çıkıyor. Seydikemer’de 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu kuruyoruz. Fethiye’de İşletme Fakültesi açıyoruz. Tarım ve Yaşam Bilimleri Fakültesi’ni de en kısa sürede açacağız. Milas’ta Veterinerlik Fakültesi, Menteşe’de Sağlık Bilimleri Fakültesi açıyoruz. Yatağan’da Adalet Sarayı açıyoruz. 850 konutluk Muğla mimarisini taşıyan TOKİ projesi başlatacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA