Büyükşehir'den İmamoğlu'na 100 Milyon Liralık Yatırım

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmamoğlu’nun, 2016 yılı sonuna kadar yapılacak 100 milyon liralık Büyükşehir yatırımının ardından yeni bir kimliğe bürüneceğini açıkladı.

Büyükşehir'den İmamoğlu'na 100 Milyon Liralık Yatırım
İmamoğlu’nda da bir dizi ziyarette bulunup, muhtarlarla ve halkla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçenin geleceğiyle ilgili umut dolu mesajlar verdi.

Başkan Sözlü, önce İmamoğlu Yüksek Okulu’nda bir araya geldiği muhtarların talep ve beklentilerini dinleyerek, bundan sonra hayata geçirilecek proje ve hizmetler hakkında bilgi verdi. Ardından İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan’ı makamında ziyaret etti.

TOPLAM 100 MİLYON LİRALIK YATIRIM

İmamoğlu’nu ilçe olduğundan bu zamana kadar hak ettiği şehir kimliğine kavuşturacaklarını ifade eden Başkan Sözlü, “2016 yılı sonuna kadar önemli altyapı hizmetlerini tamamlayacağız. Köy yollarını ana yollara kavuşturarak ulaşımda kolaylık sağlayacağız. İmamoğlu’na Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ tarafından toplam 100 milyon liralık yatırım yapılıyor. Bu yatırımlarla birlikte İmamoğlu’nun çehresi değişecek, İmamoğlu hak ettiği şehir kimliğine kavuşacak” diye konuştu.

26 KİLOMETRELİK YAĞMUR SUYU ALTYAPI ÇALIŞMASI BİTTİ

26 kilometrelik yağmur suyu altyapı çalışmalarının bittiğini kaydeden İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ise, “30 kilometreye yakın yeni yol açtık. İmamoğlu gerek altyapısı, gerekse üst yapısı ile yaşanılabilir modern bir ilçe haline gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye tüm desteği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başka Sözlü, İmamoğlu’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu, halkla bir araya geldi. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Sözlü, talepleri değerlendirdi.
Kaynak: İHA