Büyükşehir'den Engellilere Piknik

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir grup engelli vatandaş için piknik düzenledi.

Büyükşehir'den Engellilere Piknik
Göksu Parkı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 600 kişiden oluşan engelli ve refakatçi grubu katıldı.

Evlerinden özel araçlarla alınarak Göksu Parkı’na getirilen engelliler, burada düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi. Çeşitli yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği programda engeliler daha sonra araçlarla evlerine bırakıldı.

Engelliler Haftası, kutlamalarından dolayı memnun kaldığını belirten Adıgüzel Taşdemir, “Etimesgut’ta oturuyorum. Bizler için hazırlanan bütün etkinlikler çok güzel. Çok teşekkür ederim, çok güzel vakit geçiriyoruz. Bizlere böyle hizmetleri getirenlerden Allah razı olsun” derken, Harun Akkoyun, “Sincan’dan geliyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin bizi evden alıp tekrar eve bırakması da çok güzel. Piknik çok güzel bir ortam oluşturuyor, tanımadığımız insanlarla tanışıyoruz. İyi bir hizmet, emeği geçenler ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Refakatçi Ensar Paşaoğlu ise oğlunun zihinsel engelli olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi’nin Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği etkinliklere katıldık ve çok memnun kaldık, Allah razı olsun. Bu gibi faaliyetleri oğlum çok sever o da çok mutlu oldu” dedi.

Kaynak: İHA