AK Parti'li Sena Nur Çelik'ten Gazipaşa'ya Ulaşım Müjdesi

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını sabah saatlerinde Alanya’da, gece saatlerinde ise Gazipaşa’da sürdürdü.

AK Parti'li Sena Nur Çelik'ten Gazipaşa'ya Ulaşım Müjdesi
Seçim çalışmalarına ilk olarak Alanya’nın Saray Mahallesi’nde bulunan Meyve-Sebze Hali esnafını ziyaret ederek başlayan AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, hal esnafını tek tek ziyaret etti. Esnafla tokalaşıp selamlaşan Çelik, bir süre sohbet etti. Çelik, hal esnafını gezdikten sonra Halk Pazarı ve Balıkçı Hali esnafını ziyaret etti. Halk Pazarı ve Balıkçı Hali esnafının Çelik’e sıcak ve samimi tavırları dikkat çekti.

SARAY MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET

Sena Nur Çelik daha sonra yine Saray Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nden Otogar’a kadar esnafları gezdi. Yağan yağmura rağmen esnaf ziyaretlerini yarıda kesmeyen AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı Çelik, cadde üzerinde bulunan yaklaşık 300 esnafı ziyaret ederek, ’hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

İKİ ÖĞRENCİDEN ÇİNİ SERAMİK HEDİYESİ

Esnaf ziyaretlerinin ardından Cikcilli Mahallesi’nde bulunan Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin okul yararına düzenlediği kermese katılan ve kermeste bulunanların yoğun ilgisiyle karşılaşan Sena Nur Çelik’e, okul öğrencilerinden Amine Tarhan ve Gülnur Serin kendi elleriyle yaptıkları çini seramiği hediye ettiler. Sena Nur Çelik, okul yararına düzenlenen kermeste görev alan kişilere ’kolay gelsin’ dileklerini sunduktan sonra Cikcilli Mahalle esnafını ziyaret etti.

“GAZİPAŞA’DA MİTİNG HAVASINDA MAHALLE TOPLANTISI”

Çelik, akşam saatlerine doğru seçim maratonunu Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde sürdürmeye devam etti. Sena Nur Çelik’e AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dinler, AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Özlem Küçükballı, AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık da eşlik etti. Çelik, Gazipaşa’da ilk olarak ev ve hasta ziyaretlerinde bulundu. Çelik’in Gazipaşa Çobanlar Mahallesi’nde gece saatlerinde yaptığı toplantı, vatandaşların yoğun ilgisiyle adeta miting havasında geçti. Miting sonrasında özellikle kadınların ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Çelik, vatandaşlarla yakından ilgilendi ve resim çektirdi.

“GAZİPAŞA OTO YOLLARLA DAHA DA GELİŞECEK”

Çobanlar Mahallesi’nde miting havasında geçen toplantıda AK Parti milletvekili adayı Çelik, "Gazipaşa, kapasitesi büyüyen havaalanı ve çevresiyle bağlantısını güçlendiren oto yolları ile her geçen gün daha da gelişecek. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın müjdesini verdiği Alanya-Antalya otoyolunun Gazipaşa’ya uzatılması ve ulaşım ağına entegre edilmesi gündemde. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kaynak: İHA