Uşak'ta Hemşireler Günü Kutlandı

12 Mayıs “Hemşireler Günü” ve Anneler günü dolayısıyla Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik ve bağlı hastaneler tarafından düzenlenen etkinlikte sağlık çalışanları bir araya geldi.

Uşak'ta Hemşireler Günü Kutlandı
Sağlık çalışanları “Hemşireler Günü ve Anneler Gününü birlikte geçirmenin heyecanını yaşadılar. Uşak Kamu Hastaneleri Birliğinin bağlı hastanelerin düzenlediği çalışan tüm sağlık mensuplarını bir araya getiren etkinliğe; Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Eşme Cumhuriyet savcısı Bahadır Ayaydın, Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Mart, Uşak devlet ve Eşme Devlet hastanesi idarecileri ile hastane çalışanları, eşleri ve çocukları katıldılar.

12 Mayıs “Hemşireler Günü” ve Anneler günü dolayısıyla Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı etkinlik ile ilgili açıklama yaptı. Atlı açıklamasında; “Hemşire ve ebelerimiz sağlık sektörünün vazgeçilmez çalışanlarıdır. Hemşirelik insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir İnsanlar yardıma en fazla ihtiyaç duydukları anda, canlarını hemşire ve ebelerimize emanet etmektedir. Bu sağlık çalışanları üzerindeki stresi azaltmak ve onları mutlu ve memnun etmek biz idarecilerin görevleri arasındadır. Çalışanlar ne kadar mutlu ne kadar huzurlu ve güven ortamında olurlar ise sağlık tesislerimizden tedavi almak için gelen çok değerli vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesi de o denli yükselecektir” dedi.

Etkinliğe katılan Sağlık çalışanları bir arada hoş sohbet etme fırsatı buldular. Etkinlikler kokteyl ile sona erdi.
Kaynak: İHA