Kurt Açıklaması 'Hedefimiz 2023'Te En Büyük 10 Ekonomiden Biri Olmak”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, “Bizim hedefimiz belli; 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmak ve kişi başına milli geliri 20 bin dolarlara çıkarmaktır” dedi.

Kurt Açıklaması 'Hedefimiz 2023'Te En Büyük 10 Ekonomiden Biri Olmak”
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt seçim çalışmalarını doğum yeri olan Kavak’ta sürdürdü. Dedesinin elini öpüp hayır duasını alan Kurt, akrabalarıyla da bol bol hasret giderdi.

Hasan Basri Kurt, seçim çalışmalarına Milletvekili adayı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve sanayi esnafı ile birlikte kahvaltı yaparak başladı.

İş adamlarından yeni anayasaya ve başkanlık sistemine destek isteyen Hasan Basri Kurt, “Bu sistem artık bu ülkeyi taşıyamaz hale geldi. 7 Haziran ile birlikte ikinci yarıyı başlatıyoruz. Bizim hedefimiz belli; 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmak ve kişi başına milli geliri 20 bin dolarlara çıkarmaktır. Bunun için de artık bu ülkeye dar gelen darbe anayasasından kurtulmamız ve başkanlık sistemini getirmemiz gerekiyor. Bunun için sizlerden de bu taşın altına elinizi sokmanızı istiyorum. Bu ülke hepimizin gelecek nesiller için bu mücadelenin içinde yer alın. Hep birlikte Samsun’umuzu da ülkemizi de hak ettiği yere getirelim” diye konuştu.

Hasan Basri Kurt daha sonra seçim çalışmalarını sürdürmek üzere Kavak ilçesine gitti. Kurt, İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve teşkilatla birlikte esnaf ziyareti yaptı.
Kaynak: İHA