Dilenci kılığındaki hırsızlar tutuklandı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde kendilerine dilenci süsü vererek girdikleri evlerde hırsızlık yapan üç kadın tutuklandı.

Dilenci kılığındaki hırsızlar tutuklandı
Gaziantep'in Nizip ilçesinde kendilerine dilenci süsü vererek girdikleri evlerde hırsızlık yapan üç kadın tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye ilinden Nizip ilçesine gelerek evlerin zilini çalıp, ev sahibinin evde olmadığından emin olunca ellerindeki aparat ile kapıları açmak suretiyle evde bulunan değerli eşyaları çalan, Ceylan K. (21), Sibel K. (24) ve Ebru K. (18) isimli üç kadın, bir ev sahibinin son anda farkına varmasıyla yakayı ele verdi.

Olay 11 Mayıs günü akşam saatlerinde Sultan Abdülhamit Mahallesi, Habeş Efendi caddesi üzerinde bulunan bir abartman dairesinde meydana geldi. Ceylan K., Sibel K. ve Ebru K. isimli kadınlar, kimsenin olmadığından emin olunca dairenin kapısını açıp içeri girdi. Evden birkaç kıyafet ve bir miktar para alarak çıkan kadınlar, karşı dairede bulunan ev sahibi ile karşı karşıya geldi. Suçüstü yakalanan kadınlar kaçmaya başladı. bunun üzerine e sahibi de peşlerine düştü. Bu sırada mahalle sakinleri de durumu polis ekiplerine bildirdi. Hırsızlık zanlısı kadınlar kısa süren bir kovalamaca sonrası polis tarafından yakalandı.

Olay sonrası, daha önce de hırsızlıktan bir çok kaydı bulunan ve ikisi hamile olduğu belirlenen üç kadın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.