Tahir Sarıkaya ile Habibe Ayvacı arasında sert kavga

Programına konuk aldığı Habibe Ayvacı ile evlilik programları üzerine tartışan Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, "Laf olsun diye konuşmayın. Şov yapmayın. Şov yapmaya geldiyseniz söyleyin açık açık" diye tepki gösterdi.

Tahir Sarıkaya ile Habibe Ayvacı arasında sert kavga
Tahir Sarıkaya ile Habibe Ayvacı arasında sert kavga
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programının bugünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. Sarıkaya, konuğu Habibe Ayvacı ile evlilik programları üzerine tartışmaya başlayınca stüdyoda tansiyon yükseldi.

Tahir Sarıkaya'nın, 'Evlilik programlarını nasıl buluyorsun? İnsanlar tanışıyorlar, evleniyorlar, bazıları çocuk sahibi oluyor. Sen de herhalde onlara katılıyorsundur' sorusu üzerine Ayvacı, 'Düzeyli olanlar var. Mesela Flash TV'deki evlilik programına katıldığımda gördüm, gerçekten evlenmek isteyen beyler ve bayanlar geliyor. Bunlara vesile oluyorlar' dedi.

Bunun üzerine Sarıkaya, 'Size katılmıyorum' diye çıkıştı.

'ŞOV YAPMAYIN!'

'Nasıl katılmıyorsunuz? Bizzat kendim gördüm' karşılığını veren Habibe Ayvacı'ya Sarıkaya, 'Hangisi mutlu? Laf olsun diye konuşmayın. Şov yapmayın. Şov yapmaya geldiyseniz söyleyin açık açık' diye tepki gösterdi.

'MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDİYORSUNUZ AMA...'

Bu sözlerine gülerek yanıt veren Ayvacı'ya Sarıkaya, 'Gülmeyin. Gülecek bir şey yok burada. Evlilik programlarının neresi doğru? Müslümanlıktan bahsediyorsunuz ama Müslümanlara yakın şeyler konuşmuyorsunuz. Tezatsınız' diye çıkıştı.

Buna karşılık Ayvacı, 'Hayır siz yanlış konuşuyorsunuz. İslamda iki insanı tanıştırıp iki insana vesile olmak kadar büyük sevap yoktur' dedi.

'Çok da inandık' diyen Sarıkaya'ya Ayvacı, 'Genel olarak çok hayırlı bir iş' karşılığını verdi.

'SAÇMALIYORSUNUZ'

Tahir Sarıkaya ise bunun üzerine, 'Nasıl hayırlı bir iş? Saçmalıyorsunuz sabah sabah. Durun Allah aşkına. Flash TV'ye çıktım diye onların reklamını yapıyorsunuz' diye konuştu.

'Alakası yok' diyen Ayvacı'ya Sarıkaya, 'Senden bunu beklemiyordum. Kusura bakma çoğu fuhuş yapmak için o programa katılıyor' dedi. BEYAZ GAZETE