Kurtalan Ekspres Barış Manço Anma Gecesi'nde Konser Verdi

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi tarafından organize edilen 4. Bahar Şenliği kapsamında Kurtalan Ekspres, ‘Barış Manço’yu Anma Gecesi’nde konser verdi.

Kurtalan Ekspres Barış Manço Anma Gecesi'nde Konser Verdi
Nuh Nacı Yazgan Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Bahar Şenlikleri, kampüs içerisinde devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Kurtalan Ekspres, ‘Barış Manço’yu Anma Gecesi’nde konser verdi. Konseri dinlemek için alana gelen öğrenciler, yüzlerine Barış Manço maskesi takarak şarkılara eşlik etti. Öğrenciler, sınav öncesi düzenlenen etkinliklerde stres attı. Öte yandan Üniversite hakkında bilgi veren Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, önümüzdeki yıllarda açılacak olan eczacılık ve tıp fakülteleri için altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Üniversitenin bu yıl ilk mezunlarını vereceğini kaydeden Özhamurkar, “4 yıl önce kurulan bu üniversitede Allah kısmet ederse ilk mezunlarımızı vereceğiz. Hedefimiz cumhuriyet ilkelerine bağlı, vatanına, milletine, bayrağına saygısı olan fikri hür, vicdanı hür vatan evlatlarını yetiştirmektir. Bu yönde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bugün üniversitemizde 4 fakülte binamız, 1 öğrenci merkezimiz, 450-500 kişilik kültür sitemiz, 28 tane öğretim üyemizin kalabileceği lojmanımız, kütüphanemiz, spor salonumuz mevcut. Eczacılık fakültesi ile tıp fakültesinin kararını çıkardık, onun altyapısını hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı. Etkinlikler hakkında bilgi vere Özhamurkar, “Bir bahar şenliği yapıyoruz. Mümkün olabildiğince çocukların eğlenebilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri etkinlikler olması için elimizden gelen gayreti gösterdik. 3 gündür devam ediyoruz. Bugün Kurtalan Ekspres ile rahmetli Barış Manço’yu anma gecesi düzenledik” dedi.

Kurtalan Ekspres’in vermiş olduğu konsere Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney de katıldı.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Bahar Şenlikleri kapsamında 13 Mayıs’ta Atiye, 14 Mayıs’ta da Gece Yolcuları’nın konser vereceği bildirildi.

Kaynak: İHA