AK Parti Çorum Milletvekili Ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu;

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, devletin alternatifinin zillet olduğunu belirterek, “İktidarların alternatifleri olabilir ancak devletin alternatifi olmaz. Devletin alternatifi zillettir. Paralel devletler, paralel bayraklar, paralel yargılar, paralel HSYK’lar asla devletin alternatifi olmaz. Bu yapay yapılar içeride ve dışarda Türkiye’nin önünü kesmeye ve mecalsiz kılmaya çalışıyorsa buna da biz müsaade etmeyiz” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu;
Ortaköy ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, AK Parti iktidarı döneminde Ortaköy’e yapılan hizmetlerin toplamının yaklaşık 60 milyon TL olduğunu belirterek, belediyenin hizmetlerini, Ortaköy’e yapılan hizmetleri görmezden gelerek, virüs gibi kafaları karıştırmaya çalışarak, mikropluk yapanlar varsa AK Parti’nin hizmetlerinin lotus çiçeği gibi iyi geleceğini söyledi.



7 Haziran seçimlerinin bütün seçimlerden önemli olduğunu vurgulayan Uslu, bu seçimlerde ülkenin geleceğinin, bekasının oylanacağını dile getirdi.

Birbirine benzemeyenlerin Türkiye’yi yolundan alıkoymak için bugün aynı safta buluştuğunu kaydeden Uslu, “Sözüm ona milliyetçi geçinenler, Kürtçülük yapanlar, sosyal demokratcılık oynayanlar, şimdi hepsi aynı safta. Çorum’dan bakan seçilen bir milletvekilimiz vardı. Şimdi İşçi Partisi saflarına geçti. İşçi Partisi kim. Doğu Perinçek. O kim Beka vadisinde teröristleri denetleyen, selamlayan, onlara çiçek veren adam. Oyunu görüyor musunuz.? Türkmenlere yardım götüren tırları durduruyorlar. O tırda güya silah varmış. Türkiye ve Cumhurbaşkanımızı terörü destekleyen bir konuma getirmek istediler. Türkiye’nin aleyhine kampanya başlattılar” ifadelerini kullandı.

Gezi olaylarında ağaçları bahane edip, Türkiye’yi yakıp yıkanlar, ateşe verenleri masum gibi gösterip, Türkiye’yi orantısız güç kullanmakla suçlayan ABD’nin masum zencileri kurşunlarken terörle mücadele ettiklerini dile getirdiğine dikkat çeken Uslu, Almanya, Hamburg’ta sıkı yönetim ilan edip oradaki göstericilere sinek ilacı gibi gaz bombası sıkılırken Türkiye’yi suçlamaktan vazgeçmediğine vurgu yaptı.

Türkiye’nin güçlenmesinin bazılarının kalp ritmini, bazılarının da akıl sağlığı ritmini bozduğunun altını çizen uslu, “Türkiye düşmanları niye ittifak halinde. Çünkü ülke içeride ve dışarıda güç kazanıyor. IMF’yi elinin tersiyle itiyor. Çorum’da 7.5 katrilyon yatırım yaptık. Bir taraftan hizmetlerini artıran bir taraftan da milletin desteğini alarak yürüyen Türkiye ve AK Parti birilerini rahatsız ediyor. Bazılarının kalbinin ritmini, bazılarının aklının ritmini bozuyor. Türkiye içeride ve dışarda kumpaslar kuruluyor. Hiçbir araya gelmezler şimdi AK Parti ve Türkiye’nin karşısında bir araya geliyor. Geleceğimize sahip çıkacağız. 7 Haziran’da ya devlet başa geçecek yada devletin karşısında olan kuzgunlar başa geçecek. Namerde muhtaç olmaktan devleti kurtardık. Eskiden savunma sanayimizin ihtiyaçlarının yüzde 35’ni kendimiz karşılıyorduk. Geri kalan yüzde 65’i dışarıdan karşılanıyordu. Şimdi bu oran tersine döndü. Dosta güven düşmana korku salıyoruz. Bu Türkiye düşmanlarını biraz fazla üzüyor. Türkiye bize muhtaç olmaktan kurtuluyor. Ortadoğu’da Avrasya’da yeni güç oluşuyor bu bazılarında kaşıntı yapıyor. Eski günlere mi döneceğiz. Yoksa yeni Türkiye ile geleceğimi yürüyeceğiz. Bu seçimlerde olabildiğinde katılımı yüksek tutmalıyız. Katılımı yüksek tutalım ki birileri Türkiye’yi kaos ve krize götürme hevesinden vazgeçsinler. Bizim Türkiye’de ve dünyada Cumhurbaşkanımızın arkasında aslanlar gibi durduğumuzu apaçık ortaya koymuş olacağız. Hizmetlerin hepsi devam eder. Asfaltta yapılır, parklarda biter. Ama tabutlar gelmeye devam ederse, Türkiye namerde muhtaç olursa hizmetlerin devamını asla düşünemeyiz. Bilmediklerimizi çocuklarımıza anlatalım, kimse geçmişe dönme gibi bir dalalet içerisinde olmasın”
Kaynak: İHA