Öztürk, Gurbetçi Vatandaşlarla Almanya'da Bir Araya Geldi

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Almanya’da gurbetçi vatandaşlarla bir araya geldi

Öztürk, Gurbetçi Vatandaşlarla Almanya'da Bir Araya Geldi
Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi Belediye Başkanı Vedat Öztürk Avrupa Zonguldaklılar Derneği nezaretinde ve Almanya’da faaliyet gösteren Gökçebey Çukur’lular ve Örmeci’ler Köyü Derneği tarafından organize edilen programda gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelerek bölgedeki çalışmalar hakkında gurbetçi vatandaşlarla karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulundu.

Almanya’nın Gladbeck kentinde bir araya gelen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve gurbetçi vatandaşlar, özellikle Zonguldak ilinin gurbetteki vatandaşlarını çok yakından ilgilendiren uçakların iniş kalkışlarında Sey’ri -Sefer olanağının sağlanması, Çaycuma Havalimanı’nın genel durumu, Türk Hava Yolları’nın ve diğer şirketlerin bu havalimanına seferler düzenlenmesi ve bu konuda yapılan imza kampanyası amacının THY’nın iç hatlar programına alması ile bölgede planlanan diğer yatırım meselelerinin başında gelen Filyos Vadisi ile ilgili gelişmelerin son gelinen noktalara kadar bilgi paylaşımı yapıldı.

Bölgede en son gelişmeler hakkında karşılıklı olarak bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya; Avrupa Zonguldaklılar Derneği 2. Başkanı Yusuf Karail, Çukur’lular Derneği Başkanı Saadettin Kuloğlu ve Yönetim Kurulu Örmeciler Derneği Başkanı Kemal Durdu, AKP-UETD Bölge Temsilcisi ve Şube Başkanı Yakup Kayabaşı,Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Dernek eski Başkanı Recep Kahya, Türkiyem Camii Başkanı Nadir Kahraman ve yönetimi ile çok sayıda işadamı ve gurbetci vatandaş katıldı.

Program sonunda Öztürk’e Gökçebey ilçesinin Almanya’da faaliyet gösteren dernekleri tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA