MHP'li Adaylarla Özçekim İsteği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili adayları Doğu’da Gazipaşa’dan Batı’da Kaş ilçesine kadar seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP'li Adaylarla Özçekim İsteği
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığının koordinatörlüğünde yapılan programlar kapsamında vatandaşlarla buluşan MHP Antalya Milletvekili adayları Mehmet Günal ve Gökhan Kurşunlu, vatandaşların özçekim isteğini geri çevirmedi.

Vatandaşlarla buluşmalarında, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter milli devlet yapısını esas alan parlamenter sistemi, demokratik siyasi sistemin

sürdürülebilmesi bakımından gerekli gördüklerini anlatan MHP Antalya Milletvekili ve aday Mehmet Günal, “Türk milletine en uygun yönetim şekli olarak değerlendiriyoruz. Anayasa ihtiyacını toplumsal gereklilikler yerine devleti ve milleti parçalanmaya götürecek bir sistem değişikliğine endeksleyen siyasi yaklaşımı reddediyoruz” dedi.

Etniksite merkezli, ayrımcı, milli ve manevi değerlerle üniter milli devlet yapısını, Cumhuriyetin temel niteliklerini tahrip eden, Türkiye’nin ülkesi ve milletiyle bölünmezliğini tehdit eden, yolsuzluk ve usulsüzlüğü teşvik eden yasal ve idari düzenlemelerin kaldırılacağını söyleyen Günal, “Oluşan tahribatı onarıcı yeni düzenlemeler hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA