Anne Adaylarının İlk Hediyeleri Medical Park'tan

Bebek bekleyen anne adayları ve annelere, ilk ’Anneler Günü’ hediyesini Medical Park Bursa Hastanesi takdim etti.

Anne Adaylarının İlk Hediyeleri Medical Park'tan
Anneler Günü kapsamında gerçekleşen kutlamalar, Medical Park Bursa Hastanesi’nde gerçekleşti. Etkinliğe Suriyeli, Cibutili, Somalili anne ve anne adaylarının da yer aldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Açılış konuşmasını yapan Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr Sedat Demir, "Biz diyoruz ki, anneler bizim ilk doktorumuz. İlk diş hekimimiz. İlk hemşiremiz. Anneler bizim her şeyimiz. Tüm anne ve anne adaylarının bu özel gününü en iç dileklerimle kutluyorum" dedi.

Etkinliğe destek veren Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör ise, "Annelerin kıymetini yaşarken bilin. Benim bugünlere gelmemde en büyük yardımcım 6 yıl önce kaybettiğim annemdir. Özellikle vurgulamak isterim ki, kadına olan şiddette son derece karşıyız ve bunu önlemek için elimizden geleni yapıyoruz. Buna rağmen ne yazık ki, bu sayı gün be gün artıyor. En büyük dileğim toplumda bu konuya karşı duyarlılığın oluşması ve olayların tamamen son bulmasıdır" dedi.

Yeni doğum yapan annelere hediyeleri takdim edilirken, bebeğiyle ile katılan anne ilgi odağı oldu. Kesilen pastanın ardından, davetliler gönüllerince eğlendi.
Kaynak: İHA