AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kaçar Açıklaması

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Türkiye'nin kadınlarının arkasında Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bulunduğunu söyledi.

Kaçar, Kahramanmaraş AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığınca Anneler Günü dolayısıyla Müftülük Meydanı'nda düzenlenen "Anneler Günü Yürüyüşü"ne katıldı.

Bir kadın vekil olarak tüm Türkiye'nin "Anneler Günü"nü kutladığını ifade eden Kaçar, şunları kaydetti:

"AK kadınlar olarak çarşı pazar dolaşıp tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayacağız. Kadınlar olarak biz çok güçlüyüz. Türkiye'nin kadınlarının arkasında Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu var. Biz bu gücümüzü bugün sokaklarda en iyi şekilde göstereceğiz ve arkamızdaki güce güvenerek 'Durmak yok yola devam' diyeceğiz."

Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç da her annenin güçlü olduğunu ve güçlü annenin güçlü Türkiye anlamına geldiğini belirtti.

AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı boyunca hep kucaklayıcı olduğunu ve kadını bir ayrım gözetmeden desteklediğini dile getiren Kılıç, "Tüm gençliği evladı olarak benimseyen, vatanın doğusundaki, batısındaki tüm çocukları yüce gönlüyle kucaklayan, hiç kimsenin yavrusunun kılına zarar gelmesin diyerek çözüm sürecine destek veren tüm anneleri selamlıyoruz. Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kadınlar, Müftülük Meydanı'ndan çarşı merkezine kadar yürüyerek karanfil dağıttı.

Kaynak: AA