Eryılmaz'a Turgutlu'da Sevgi Seli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Turgutlu’ya yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Eryılmaz'a Turgutlu'da Sevgi Seli
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Turgutlu’da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlar, Eryılmaz’ı, “İşte halkın vekili”, “İçimizden biri” diyerek karşılayan vatandaşlar Eryılmaz’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Eryılmaz’ın yaptığı ziyaretlere Turgutlu MHP İlçe Teşkilatı ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de katıldı.

Gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılaşan Eryılmaz, vatandaşlarla tek tek sohbet etme fırsatı bulup sorunlarını dinledi. Vatandaşlara seslenen Eryılmaz, “Bizim aslında Turgutlu’da Milliyetçi Hareket’i çok fazla anlatmamıza gerek yok. Çünkü Turgutlulunun yüzü MHP ile tanıştıktan sonra gülmeye başladı.

Turgutlu Belediye başkanımız Turgay Şirin, Milliyetçi Hareket’in belediye başkanlığının nasıl olduğunu en güzel şekilde ortaya koymaktadır. Bizler sizlerin vicdanınıza sesleniyoruz. Ülke toprakları parsel parsel satılırken, asgari ücretle geçim neredeyse imkansız olurken, öğrenciler işsizlik kaygısıyla okuyamazken, ülkede ayrışma hakimken sandığa gittiğinizde vereceğiniz oy sizlerin vicdanı olacaktır. Ama ben inanıyorum ki Turgutlulu kardeşlerim doğruyu bilen ve onu gören insanlardır. 7 Haziran sabahında oyunu kimden yana kullanacağını da çok iyi bilirler. Bizler ülkesini seven, bayrağına sahip çıkan her vatandaşın oyuna talibimiz. Çünkü biz içinde Türkiye ve vatan sevgisi barındıran tek partiyiz” diye konuştu.

Eryılmaz, “Allah’ın izniyle iktidara geldiğimizde ülkeyi bu kaos ortamından kurtaracağız. Çiftçimiz ürününü ekerken hasat zamanını kara kara beklemeyecektir. Fabrikalarda çalışan işçilerimiz döktüğü her alınterinin hakkını sonuna kadar alacaktır. Üniversiteli işsiz öğrencilerimiz olmayacaktır. Atanamayan öğretmenlerimize bir an önce kadro açılıp atanmaları sağlanacaktır. Kısacası Milliyetçi Hareket’in iktidarında refah ve huzur olacaktır.” dedi.

Kaynak: İHA