'Cazibe Merkezi'Projesi

Kırklareli Valiliği ile İl Özel İdaresi'nce yürütülen "Cazibe Merkezi" projesi sürüyor.

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje ile Kırklareli'ne modern bir tesis kazandırıldığını söyledi.

Şeker depolarında yapılan çalışmalar kapsamında 200 kişi kapasiteli kongre merkezi, amfi tiyatro, ışık ve müzikli süs havuzu ile bovling salonunun tamamlandığını hatırlatan Eser, kafe ve restoran inşaatının ise başladığını ifade etti.

Kırklareli'nin her geçen gün gelişerek büyüdüğünü aktaran Eser, kentte ihtiyaç duyulan yeni yaşam alanları oluşturduklarını belirtti.

Projeyi en kısa zamanda tamamlamak istediklerini belirten Eser, şunları kaydetti: "Cazibe Merkezi Projesi adına uygun şekilde yürütülüyor. Son derece güzel bir tesisi Kırklareli'ne kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Modern bir tesis ile Kırklareli'nde yeni yaşam alanları oluşturduk. Proje kapsamında şeker depolarındaki binaları restore edilerek kongre merkezi, amfi tiyatro, ışık ve müzikli süs havuzu ile bovling salonu tamamlandı. İhaleye çıkarttığımız eski Bilim, Sanayi ve Ticaret binası yıkılarak, kafe ve restoran inşaatı başladı. Onunda tamamlanmasıyla projemiz sona ermiş olacak."

Kaynak: AA