Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kılıç'tan Hasta Ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, çocuğu olmadığı gerekçesiyle eşi tarafından şiddet gören ve intihar girişiminde bulunduktan sonra felç kaldığı iddia edilen kadını ziyaret etti.

Doğubayazıt Yaşar Eryılmaz Hastanesinde yatmakta olan M.K'yı, başhekim Ümit Ece, başhekim yardımcısı Turan Saydam ve Sosyal Çalışmacı Mehtap Çetin ile ziyaret eden Kılıç, M.K.'nın durumu hakkında bilgi aldı.
Daha sonra M.K'nın ailesinin yaşadığı evi ziyaret eden Kılıç, kadının babası engelli Selçuk Aktaş'ın sağlık durumu ile de yakından ilgilenerek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını belirtti.

Kılıç, kadının tedavisinin daha iyi koşullarda yapılması için uzman doktorlarla görüşüp, beyin cerrahisi ve nöroloji bölümlerinde tam teşekküllü hizmet veren üniversite araştırma hastanelerine sevkini gerçekleştireceklerini dile getirdi.
M.K'nin, devam eden bir enfeksiyon durumu olduğunu kaydeden Kılıç, "Bu durumun ortadan kalkmasına müteakip sevk işlemleri sağlanacaktır. Selçuk Aktaş'ın problemleri ile ilgili olarak da ikamet ettikleri yerde fizyoterapi planını en kısa sürede hazırlayacaklarını ve periyodik tedavi sürecine başlanılacak. Devletimizin her türlü imkanları ile daima sizlerin yanındayız" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA