Turabi ve Hakan arasında adamlık tartışması

Dün akşamki ada konseyinde bir hafta oyunlardan men edilen Turabi, Hakan’a patladı.

Turabi ve Hakan arasında adamlık tartışması
Hafta içi oynanan sembol oyununda Hakan'a tekme attığı için bir hafta boyunca oyunlardan men edilen ve birçok oyunda oynayamayan Turabi, konsey boyunca tartışmaların odak noktasında oldu. Kendisinin oyunlarda oynayamamasının nedeni olarak gördüğü Hakan'a ise demediğini bırakmadı. Kendisinin tahrik edildiğini söyleyen Turabi “ Davamda ne kadar da haklı olsam da, vücut temasında ilk ben bulunduğum için o konuda haksızım. Ama ben de her sabah uyandığımda Hakan'ın kafasının ezeceğim, diye uyanmıyorum. Ortada bir tahrik var. Tahrik olduğu için bunları yapıyorum. Benim kabahatim sadece o tahriklere uyup o şekilde davranmak.” diye konuştu.

ADAMLIK DİYORUM SEN KALK İSTERSEN

Gergin geçen konseyde, Hakan'ı planlı hareket etmekle suçlayan Turabi “Kendiside itiraf ediyor. Doğru Turabi benden önce kaptı. Ben senden önce kaptıysam kardeşim bayrağı bırak. Niye benle çekiyorsun. Adamın yaptığı orada tahrik. Adamlık diyorum da sen kalk istersen. Adam olan bunu yapmaz. Her şeyi planlı bu adamın.” dedi.

Turabi'nin suçlamalarına karşılık olarak kendisini savunan Hakan, suçlamaları kabul etmediğini ve Turabi'ye yarışmalarda cevap vereceğini söyledi.

BEYAZ GAZETE