'Sorunlu Değilim, Sorumluyum Projesi' Tanıtıldı

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Yayladağı Meslek Yüksekokulu ile Yayladağı Kaymakamlığı'nın "Sorunlu Değilim, Sorumluyum Projesi" tanıtıldı.

MKÜ Yayladağı Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi ve proje koordinatörü Tunay Bostan Göktürk, yüksekokulda düzenlenen tanıtım toplantısında, Türkiye genelindeki benzer 253 proje arasında ilk 11'de yer aldıklarını belirtti.

Madde bağımlılığı ile mücadelede farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını vurgulayan Göktürk, "Gençleri, madde bağımlılığından uzak durmaları için farklı dallara yönlendirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla tiyatro kulübü kurduk. Madde bağımlığını önlemeye yönelik skeç yarışmaları yapacağız. Okullarda panolara fotoğraf ve yazı yerleştirdik. Reyhanlı ve Antakya'daki öğrencilere yönelik tiyatro sahneleyeceğiz" dedi.

Toplantıya, Yayladağı Kaymakamı Alpaslan Altınışık, Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, İlçe Emniyet Amiri Hasan Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fazıl Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürk, MKÜ Yayladağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cafer Tayer İşler de katıldı.

Kaynak: AA