Hasan, Turabi'ye demediğini bırakmadı

Survivor All Star’da heyecan her geçen gün artarken, gönüllüler takımında haftanın birincisi Hasan, yarışmacı Turabi’ye demediğini bırakmadı.

Hasan, Turabi'ye demediğini bırakmadı
Gönüllüler takımı bu hafta içi oynanan dokunulmazlık oyununu kaybetmişti. Ada konseyinde aralarından bir kişiyi göndermek zorunda kalan gönüllüler takımında halk oylamasında birinci Hasan oldu.

Haftanın birincisi Hasan konseyde yarışmacı Turabi'ye ağzından geleni söyledi. Turabi'yi iki yüzlülükle suçlayan Hasan “ Ben adaya geldiğimiz andan itibaren gözlemler yaptım. Yaklaşık 1,5 ay oldu herkese eşit mesafede durmak istedim. Kimseye ön yargıyla yaklaşmak istedim çünkü bilgilerim vardı önceden. Ama bu süreç içerisinde yaşadıklarım beni şok etti. Örneğim Sahra'ya herkesin içinde kardeşim dedikten sonra arkasından konuşan, hakaretler eden, Begüm'e bir gün öncesinde sen bizim tanıdığımız, gördüğümüz insan gibi değilmişsin, daha iyiymişsin deyip ertesi gün başkasının olayında yüzüne karşı hakaretler edip arkasından Seda'nın kulağına ağza alınmayacak laflar söyleyen, sadece kendisini eleştirdiği için Hakan kardeşimize hakaretler eden, arkasından küfürler eden ama yüzüne karşı susan, iki yüzlü, yalancı, kindar bir insanla karşılaştım” diye konuştu.

TURABİ KONSEYİ TERK ETTİ

Turabi hakkında konuşmaya devam eden Hasan, Turabi'nin çok kötü bir insan olduğunu söyleyerek “ Ben hayatım ikinci defa birisine kötü diyorum, Turabi'ye. Ben hayatımda bu kadar kötü bir insan görmedim. Buraya birilerini kesmeye biçmeye doğramaya gelmiş. Ben gerçekten inanamıyorum. Bir insan olsun bu kadar bencil olsun” dedi.

Bu laflar üzerine karşılıklı tartışmaya dönen olaya acun Ilıcalı müdahale etti. Sinirlerin iyice gerildiği konseyde Turabi “ Bana 5 dakika izin verir misin?” diyerek Ilıcalı'dan izin istedi. Ilıcalı'da “ Öfkesini kontrol edemeyen burada kalamaz” diyerek izin verdi.

İzin alan Turabi konseyi bir süreliğine terk etti.

BEYAZ GAZETE