Tüfad Olgunlar Turnuvası Başladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Olgunlar Turnuvası 24 takımın katılımıyla Manavgat'ta başladı.

Turnuva öncesi TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Şube Başkanları Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan genel sekreter Aladdin Naganlu, TÜFAD'ın bu sene 50. kuruluş yıl dönümü olduğunu ifade ederek, bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

TÜFAD 50. yıl etkinlikleri kapsamında, "50. yılda 50 bin çocuk" projesi kapsamında "Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği" düzenlediklerini hatırlatan Naganlu, "Onların hepsi sizin seçtiğiniz çocuklar. Bugün de burada Olgunlar Turnuvası gerçekleştiriyoruz" dedi.

Turnuva Komitesi Başkanı Bülent Fil de turnuvaya 24 ekibin katıldığını ve 4'erli 6 grupta mücadele edeceklerini belirtti.

TÜFAD Başkanı İsmail Dilber de TÜFAD'ın bu sene 50. yılını kutladığını hatırlatarak, "TÜFAD olarak 50. yıl için bütün illerimizde çeşitli organizasyonlar yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde çocuklarla beraberdik. Bugün de Olgunlar Turnuvası'nı düzenliyoruz. Amacımız Türk antrenörlerinin birbiriyle iletişim halinde olmalarını sağlamak" diye konuştu.

Olgunlar Turnuvası kapsamında bu yıl da 9 Nisan'da şöhretler karması maçı yapacaklarını ifade eden Dilber, "Ali Gültiken, Ergün Pembe, Mehmet Polat, Kemal Aslan, Ceyhun Eriş gibi eski futbolcularımız var. Ümit Davala ve Hasan Şaş henüz belli değil. Daha da gelecek arkadaşlarımız var. Yoğun bir katılım bekliyoruz" dedi.

Olgunlar Turnuvası 3 gün sürecek.
Kaynak: AA