Sümer, Ak Parti Antalya Milletvekili Adaylarını Değerlendirdi

AK Parti Antalya il Başkanı Rıza Sümer, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfü Elvan’ın aday gösterilmesinden mutlu olduklarını söyledi.

Sümer, Ak Parti Antalya Milletvekili Adaylarını Değerlendirdi

AK Parti Antalya il Başkanı Rıza Sümer yaptığı yazılı açıklama ile AK Parti’nin 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için belirlenen Milletvekili Aday Listesi’ni YSK’ya teslim ettiğini söyledi.

AK Parti’nin bir aday belirleme süreci yaşadığını hatırlatan Sümer, “toplumun umudu olan AK Parti, özellikle paralel yapılanmanın hile ve tuzaklarını da göz önüne alarak adaylarını belirlerken ince eleyip sık dokumuştur. Anketler, Temayül Yoklamaları, STK’lar ve son olarak Genel Merkez’in titiz çalışmaları neticesinde Aday Listemiz şekillenmiştir” dedi.

Birbirinden değerli ve donanımlı hizmet sevdalısı Milletvekili Adaylarına Antalya İl Teşkilatı olarak güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Sümer, “Genel Merkez’in Aday olarak Antalya’ya emanet ettiği Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfü Elvan’ın adaylığı bizi ayrıca mutlu etti. Teşkilat olarak bu güzel sürprizi büyük bir memnuniyetle karşıladık. Sayın Bakanımız, seçim çalışmalarımıza renk katacaktır. Hükümetimizin en önemli icracı Bakanlarından biri olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfü Elvan’ın adaylığı, Antalya’nın Partimiz için ne kadar önemsendiğinin bir göstergesidir. Hızlı Tren, Cruse Liman, Otoban (Alanya), Batı-Kuzey Çevreyolu, 3. Havalimanı gibi Antalyamızın tarihine yön verecek önemli projeleri yürüten bir Bakanımızın Antalya’da olması bizim için büyük bir şanstır. Bu Liste, Antalya’yı hizmet yağmuruna tutacak bir liste olmuştur. Artık söz ve karar Antalya’nındır.”
LİSTE ŞÖYLE:
1. Lütfi Elvan, 2. Mustafa Köse, 3. Hüseyin Samani, 4. Gökçen Özdoğan Enç, 5. Sena Nur Çelik, 6. İbrahim Aydın, 7. Atay Uslu, 8.İbrahim Türkiş, 9. Nevin Korkmaz Zor, 10. Hakkı Beşkazalı, 11. Ercan Mekteplioğlu, 12. İzzet Yılmaz, 13. Murtaza Tamyürek ve Mustafa Akdeniz
Kaynak: İHA