Engelli Kızın Doğum Günü Davetini Kırmadı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçede yaşayan engelli Halime Ertuğrul'un doğum gününe katılarak sürpriz yaptı.

Engelli Kızın Doğum Günü Davetini Kırmadı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçede yaşayan engelli genç kızın doğum gününü kutladı. Başkan Yavaş, eşi Yaşiye Yavaş ile birlikte engelli Halime Ertuğrul’un doğum günü partisine katılarak sürpriz yaptı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görev yaparken öğrencisi olan Halime Ertuğrul, 15 yaşında geçirdiği hastalık sonrası yatağa bağlı yaşamaya başladı.

Ertuğrul, 36. doğum günü için Belediye Başkanı Yavaş’ı davet etti. Başkan Yavaş eski öğrencisini kırmayarak, eşi Yaşiye Yavaş, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin İlhan, Bahtiyar Kocaer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak’la birlikte mutluluğuna ortak oldu. Engelli kıza hediyeler getiren Başkan Yavaş, “Halime’nin ve ona büyük bir sabırla bakan ailesinin azmi herkese örnek olmalı. Engellisine sahip çıkan toplum, gelişmiş toplumdur. 26.’ıncı yaşına giren Halime’nin nice seneleri ailesi ve bizlerle geçirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Yavaş'ın elinden doğum günü hediyesini alan Halime de çok sevdiği Yavaş'a kendi yaptığı tespihi hediye ederek, teşekkür etti.
Kaynak: İHA