Altındağ Belediyesi’nden Dilenci Operasyonu

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, dilencilere yönelik geniş kapsamlı operasyon yaptı.

Altındağ Belediyesi’nden Dilenci Operasyonu

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, özellikle Ulus ve hastaneler çevresinde halkın duygularını istismar eden dilencilere göz açtırmadı. İnsanların yoğun olduğu yerlerde, trafik ışıklarında ve cami önlerinde dilenenler, yakalanarak Dilenci Barınma Evi’ne teslim edildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, halkın huzur ve refahının kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Başkan Tiryaki, zabıta ekiplerince toplatılan dilencilere cezai işlem uygulanacağını belirterek, dilenciliği sektör haline getirenlere asla göz açtırmayacaklarını ifade etti.

Altındağlı vatandaşların daha rahat etmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Tiryaki, denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Başkan Tiryaki, vatandaştan gelen ihbarların da karşılıksız kalmayacağını sözlerine ekledi.

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı ise, vatandaşların da dilencilere taviz vermemesini istedi. İşlem uygulanan dilencilerin kısa bir süre sonra aynı yerde tekrar dilendiklerine dikkati çeken Onaycı, bu tür davranışlara kayıtsız kalmayacaklarını aktardı. Onaycı, “Vatandaşlarımız, rahatsız oldukları bir durumda 507 00 00 numaralı telefondan ya da zabita@altindag.bel.tr adresinden bize ulaşabilirler. 7 gün 24 saat boyunca halkımıza hizmet için görev başındayız” dedi

Kaynak: İHA