Seydişehir'de Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Seydişehir Belediyesi, doğalgaz hattını döşeyen Selçukgazla yaptığı protokolün ardından çalışmalar Karakavak Mahallesinde düzenlenen törenle başladı.

Belirlenen yatırım proğramı kapsamında Karakavak, Aktaş, Ulukapı, Değirmenci Mahalleleri, Toki konutları ve ılıca bölgesi olmak üzere 54 kilometre hat döşenerek doğalgaz verilecek.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Selçukgaz yetkilileriyle yapılan istişare sonucunda bu mahallelerimizin doğalgaz taleplerinin kısa zamanda karşılanacağını kaydetti.

Doğalgazın kullanılmaya başlamasıyla birlikte Seydişehir'in daha temiz ve ferah bir havası olacağını ifade eden başkan Tutal, 30 Mart 2014 seçimlerinde ilçe halkına verdikleri sözleri yerine getirmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Tutal, ''Amacımız ilçemizin tamamınında doğal gaz kullanımıyla birlikte hem şehrin havasının temizlenmiş hem de modern bir yakıt kullanılmış olacak. Kenar mahallelerimizin ciddi anlamda Asfalt, kaldırım gibi eksiklikleri var buralarda da çalışmalar başlattık. Bizler belediye olarak sorumluluklarımızı ve yükümlülüklerimizi yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Selçukgaz Müdürü Mustafa Öztürk, Stk Başkanları, ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA