Mirgün Cabas'a sert tepki

DHKP-C'li teröristlerin İstanbul Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin almasına destek veren gazeteci Mirgün Cabas, gördüğü tepki karşısında özür mesajı yayınladı. Cabas, mesajında “İki gün izin yapıyorum” dedi. Gazeteci Latif Şimşek de Mirgün Cabas’a tepki gösterdi. Şimşek, “O teröristlere söyleyecek hiç mi bir sözün yoktu. Yazıklar olsun.” dedi.

Mirgün Cabas'a sert tepki
Mirgün Cabas'a sert tepki
DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi'nde Berkin Elvan dosyasına bakan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı silahla rehin alması üzerine skandal bir açıklama yapan CNNTürk programcısı Mirgün Cabas büyük tepki çekti.

CNNTürk'te program yapan Cabas twitter hesabından, savcının başına silah dayanmış terörü değil de Berkin Elvan'ın ölümü üzerine yapılan yorumları eleştirdi. Cabas "bu eylem nasıl biterse bitsin çıkarılacak tek ders var: çocukları vurmayin, annelerini yuhalatmayin" yazdı. Cabas'ın yorumuna çok sayıda tepki geldi. Cabas, gelen tepkiler üzerine özür diledi.

Cabas'a en sert tepkilerden biri de gazeteci Latif Şimşek'ten geldi. Beyaz Tv'de ekrana gelen "Dinamit "programında gazetecilerin teröristlerle ilgili skandal tweetleri masaya yatırıldı.

YAZIKLAR OLSUN


Mirgün Cabas'ın teröristlerle ilgili mesajını okuyan Şimşek "Mirgün Cabas ben muhabirlik yaptığım dönemlerde Ankara'da kısa pantolanla muhabirlik yapardı. Yuh diyorum yani Mirgün Cabas'a yazıklar olsun. Acaba o teröristlere söyleyecek hiç mi bir sözün yoktu. O Cumhuriyet Savcısının ailesini teselli edecek iki kelime bir cümle dağarcığında yok muydu?" dedi.

BEYAZ GAZETE