Ko-mek İlçe Sergileri Ender Saraçla Açılacak

KO-MEK’in ilçe sergileri Dr. Ender Saraç’ın katılımıyla Kartepe ilçe sergisiyle başlayacak.

Ko-mek İlçe Sergileri Ender Saraçla Açılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 11 yıldır devam eden ve sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir yansıması olan eğitim projesi KO-MEK‘te sergiler başlıyor. İlk sergi Kartepe’de olacak ve katılımcılar Dr. Ender Saraç ile ‘Kışın Ağırlığını ve Kilosunu İlkbaharda Atmanın Yolları’nı öğrenecek.

Kocaeli’nin 12 ilçesinde 44 Kurs Merkezi ile 302 branşta 361 bin 384 vatandaşımıza hizmet veren KO-MEK’te sergiler, Köseköy, Acısu, Uzuntarla Kurs Merkezleri kursiyerlerinin yapmış oldukları eserlerin sergileneceği Kartepe İlçe Sergisi ile başlayacak. Kursiyerlerin 1 yıl boyunca yapmış oldukları eserlerin görücüye çıkacağı sergi, 07 Nisan 2015 Pazartesi tarihinde Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde açılacak.

KO-MEK’in sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve bu yıl faaliyete geçen “Sağlıklı Mutfaklar” projesi kapsamında 07 Nisan Salı günü saat 14.00’te Dr. Ender Saraç’ın “Kışın Ağırlığını ve Kilosunu İlkbaharda Atmanın Yolları” konulu açılış konferansı ile açılacak olan sergi, 09 Nisan 2015 tarihine kadar devam edecek.
Kaynak: İHA