Orkan Ve Canbey'den Sındırgı Ziyareti

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ve AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Mustafa Canbey Sındırgı’yı ziyaret etti.

Orkan Ve Canbey'den Sındırgı Ziyareti
Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ve Milletvekili Adayı Mustafa Canbey Balıkesir’in Sındırgı ilçesini ziyaret etti. Orkan’ı, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Güner, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve partililer karşıladı. Heyet gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Teşkilat binasında istişare toplantısına katıldı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İl Başkanı Orkan’dan kırsal bölgelere pozitif ayrımcılık yapılmasını isteyerek, eksikliklerin sahil kesimine göre daha fazla olduğunu dile getirdi.

Ak Parti İlçe Binasında gerçekleştirilen istişare toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Halil Güner, "Bugün bizleri burada bir araya getirdiğinden dolayı yeni teşkilat binamızda da bu vesileyle ilk toplantımızı yaptığımızdan dolayı Cenabı hakka ne kadar şükretsek azdır. Bundan dolayı Cenab-ı Hakka şükürler olsun diyorum. Katılımınızdan dolayı kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza yönetim kurulumuza, değerli gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Güner’in konuşmasından sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ise “Bizler AK Parti teşkilatı olarak hamd olsun yeni bir seçime yeni bir iktidar yürüyüşüne sizlerle birlikte Allah’ın izniyle girmiş bulunuyoruz. Kaçıncı seçime giriyoruz. Ne zaman genel merkeze gitsek hep söylerler bu seçim çok önemli. Bu seçimde herkes birleşti bize karşı. Biz ne yapacağız bunların karşısında el birliği ile dimdik karşılarında durmamız lazım. Bunları hatırlatmadan geçemeyeceğim. 75 yıllık Cumhuriyet tarihinde Balıkesir’e 74 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Allah’a hamd olsun biz bunu 12-13 yıllık iktidarımızda 484 kilometreye çıkardık. Salı günü Sağlık Bakanımız gelecek. Sağlık Bakanımız geldiğinde açılışını yapacağımız hastaneler var. Dursunbey, Bigadiç ve Ayvalık hastanemiz var. Bu üç hastanenin açılışını yapacağız. Ve Havran’ın temel atma törenini yapacağız. Şimdi insanlar her yeni bir şeyde daha rahata, daha refaha ulaştıkça maalesef geçmişleri unutuluyor. Ama biz bu arada yapacaklarımızdan ziyade yaptıklarımızı eserlerimizi anlatmamız lazım. O zaman bizim iktidar yürüyüşümüzde daha rahat yol alacağımızı da göreceksinizdir diye de umut ediyorum" dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da yaptığı konuşmada, kırsal alanlarda pozitif ayrımcılık yapılmasını vurgulayarak, “Sıcak su var burada. Acaba burada Sıcak suyu kullanarak burada bir fizik tedavi ünitesi kursak nasıl olur, acaba burayı nasıl kalkındırabiliriz. 50 kilometre yolu varsa eksiklikleri tamamlayabilir miyiz. Buraların Akhisar ile bağlantısını yaparak buraya da ekonomik olarak daha fazla girdi sağlayabilir miyiz. Hakikaten Sındırgı, Bigadiç, İvrindi, Dursunbey ve Kepsut dediğimiz noktalarda hizmet alma konusunda amenna eskiye göre çok çok artılar var. Ama genel olarak bütün vekil arkadaşlarımız ve sizler bu konuda aynı noktaya bakılırsa bizler çok daha hızlı hareket edebiliriz” dedi.

Kaynak: İHA