Uşak Valisi Yavuz, Köyleri Ziyaret Etti

Uşak Valisi Seddar Yavuz, Sivaslı ilçesinde 2 belde ve 4 köyü ziyaret etti.

Eşi Selda Yavuz ile birlikte ilk olarak Eldeniz köyüne giden Yavuz, daha sonra Cinoğlu, Ağaçbeyli ve Budaklar köyleri ile Yayalar ve Tatar beldelerinde incelemelerde bulundu.
Sivaslı Kaymakamı Mustafa Akbey'den köylerde devam eden yatırımlarla ilgili bilgi alan Yavuz, ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların taleplerini dinledi.
Ziyaretlerine ilişkin gazetecilere açıklama yapan Yavuz, devlet ile vatandaşlar arasında sıcak bir bağ kurmak istediğini kaydederek "Artık vatandaşımız devletin her kademesine rahatlıkla ulaşabiliyor, sorunlar daha hızlı çözülüyor" dedi.

Türkiye'de yeni bir dönemin yaşandığını ifade eden Yavuz şunları söyledi:
"Eskiden vatandaş devletin ayağına gider, kapalı kapılar ardında ilçenin ilin yöneticilerine ulaşmaya çalışır, meselelerin çözümü için ile Ankara'nın yolunu tutardı. Artık günümüz Türkiye'sinde çok şey değişti. Şimdi her şey vatandaşımız için, çünkü siz çok kıymetli vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıksınız. Köyde veya beldede oturuyor olmanız, sizlerin daha az veya daha kötü hizmet alacağınız anlamına gelmiyor artık. Şimdi son 12 yıldır göreve gelen hükumetlerimiz 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' prensibiyle hareket ediyor ve buradan hareketle artık Türkiye eski Türkiye değil. Ülkemiz gelişiyor, kalkınıyor, büyüyor. Bu büyüklük sadece ekonomik olarak değil, bölgesinde ve dünyada itibarının artışı, sözüne değer verilişi anlamında da gerçekleşiyor."
Kaynak: AA