Mudanya Belediyesi Park ve Bahçe Mobilyası Üretecek

Mudanya Belediyesi, park ve bahçelerde kullanılan mobilyaları kendi marangozhanesinde imal edecek.

Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Okan Belen, yaptığı açıklamada, tasarruf sağlamak amacıyla yeni bir uygulamaya daha imza attıklarını, alınan hızar makinesiyle, park ve bahçelerde kullanılan kamelya ve oturma gruplarının imalatının yapılacağını söyledi.

Belen, şunları kaydetti:
"Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz'ın talimatıyla alınan hızar makinemiz sayesinde, birçok önemli çalışma burada bizim ekiplerimiz tarafından yapılacak. Daha önce hazır kereste alarak belediyemiz marangozhanesinde oturma gurubu, banklar ve kamelyaları imal ediyorduk. Yeni satın aldığımız hızar makinemizle, hazır işlenmiş kereste alımına son verdik. Tomruk alarak işleyeceğimiz keresteleri kendimiz kesmeye başladık. Bu sayede belediye bütçemize önemli ölçüde katkı sağlamış olacağız."
Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da marangozhaneye alınan hızar makinesi sayesinde, oturma grupları, kamelyalar ve diğer mobilya imalatlarının artık belediye tarafından yapılacağını, bu sayede önemli ölçüde tasarruf sağlanacağını vurguladı. Türkyılmaz, şöyle dedi:
"Belediyemizin marangozhanesinde daha önce biçilmiş ve hazır keresteler kullanılıyordu. Şimdi aldığımız hızar makinesi sayesinde önemli ölçüde tasarruf sağlamış olacağız. Hazır kereste almak yerine, tomruk tedarik ederek kereste imalatını kendimiz yapmaya başladık. Park ve bahçelerimizdeki oturma grupları, kamelyalar, piknik masaları ve diğer mobilya imalatlarını biz yapacağız."
Kaynak: AA