Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan’dan Esnafı Ziyareti

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile çağ atladığını Yeni Türkiye ile de ülkemizin daha hızlı gelişeceğini söyledi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan’dan  Esnafı Ziyareti

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Ayı Osman Doğan, Sarıkaya ilçesinde esnafları ziyaret ederek sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti iktidarı ile Türkiye’de yeni bir tarih yazıldığını, 80 yılda yapılamayanları AK Parti iktidarının 12 yılda gerçekleştirdiğini vurgulayan Doğan, “Türkiye 12 yıldır tek başına bir istikrar sağlanmış ülke konumuna geldi. Türkiye’de patika yollardan duble yollara geçildi. Sağlık sektöründe insanlar ilacını alamazken, Bağ-Kur’unu ödeyemeyen insanlar doktora gidemezken, doktorların bıçak parası istedikleri bir konumdan artık Avrupa’dan sağlık hizmeti almak için ülkemize gelen insanlarımız var. Türkiye çağ atlıyor, tarih yazıyor, kim ne derse desin şuanda dünyada yeni bir konjektör oluşuyor” dedi.

Türkiye’nin gelişimi ile birlikte Yozgat’ın da geliştiğini vurgulayan AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Doğan, “Yozgat’ta AK Parti iktidarı ile bütün ilçelerimizde önemli gelişmeler yaşanmıştır. Hastaneler, adalet sarayları, okullar gibi çok sayıda hizmetler yapılmıştır. İlimiz için en önemli proje ise Hızlı Trendir. Bunun yanında havaalanı ile ilgili çalışma başlatılmıştır. Yollarımız duble yollara dönüşmüştür. Yine Yozgat Merkezimize 450 yataklı hastane temeli atılmış inşaatı sürmektedir. Sorgun ilçemizde yine hastane inşaatı hızla devam etmektedir. Yozgat’ın gelişiminde öncü rol oynayan Bozok Üniversitesi gelişimini hızla sürdürürken, ilçelerimize de yüksek okullarımız yapılmaktadır. Yeni dönemde de AK Parti iktidarı ile hizmetler artacak devam edecektir” diye konuştu.

Kendisinin ticaretin içerisinden geldiğine değinen Doğan, “Yozgat’ın tarım ve sanayi alanında gelişmesi gerekiyor. Bu sebeple hem yerli yatırımcıya hem de il dışından yatırımcıya ihtiyacımız var. Yatırımcıyı ilimize çeken için de en önemli etken teşviklerdir. Yozgat 5’inci teşvik bölgesinde yer alıyor. Yozgat’ın 6’ıncı teşvik bölgesinde olması gerekiyor. Yozgat 6’ıncı teşvik bölgesinde yer aldığı takdirde ilimize yatırımcı gelecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA