Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Kırklareli'nde

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sağlıkta sessiz devrimi yaptık. Daha iyisini yapmak içinde gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerden aldığımız güçle, sizlere daha iyisini yapacağız. Yeter ki siz bize destek olun" dedi.

Müezzinoğlu, Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılış töreninde, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Kırklareli'ne güzel hizmetler sunacağını belirtti.

Türkiye'nin sağlıkta zirveye koştuğunu, 250 yataklı yeni Kırklareli Devlet Hastanesi'nin de en kısa zamanda tamamlanacağını ifade eden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Sağlıkta sessiz devrimi yaptık. Acil sağlık hizmetleri, ambulanslarıyla ambulans helikopterleriyle ambulans uçaklarıyla hastalarımızın aile hekimlerine ulaşmasıyla hastalarımızın hekime, doktora, laboratuvara, MR, tomografiye, tüm imkanları vatandaşımızın önüne serdik. Daha iyisini yapmak içinde gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerden aldığımız güçle, sizlere daha iyisini yapacağız. Yeter ki siz bize destek olun."

Müezzinoğlu, fakir fukara, hasta, özürlü, engelli demeden her vatandaşa kapılarını ardına kadar açtıklarını vurguladı.

Türk milletinin yarınlarının bugünden daha güçlü olması için çalıştıklarına işaret eden Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Bizim insanımız değerli. Bizim insanımız, bizim için hizmetlerin en iyisine layık. Bizim devlet anlayışımız insanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin. Merkeze sizleri aldık. İnşallah bundan sonraki süreçte de Kırklareli'mize el birliğiyle gönül birliğiyle, daha güçlü hizmetleri yapacağız. Derdimiz Trakya'nın yarınlarının bugünden daha iyi olması. Derdimiz ülkenin ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize vasiyet olarak bıraktığı, 'Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir yer yakışır' sözüyle hareket ediyoruz. O yere hızla ilerliyoruz, merdivenin basamaklarını hızla çıkıyoruz. İstikrar içinde milletle beraber, çok daha güzel günlere beraber yürüyeceğiz."

Törende Kırklareli Valisi Esengül Civelek de bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Müezzinoğlu, Vali Civelek ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti.

Merkezi gezen Müezzinoğlu, engelli diş koltuğuna oturarak, muayene oldu. Müezzinoğlu burada, "Bakalım bu seçimlerde muhalefeti çiğneyebilecek miyiz?" dedi.

Müezzinoğlu'nu muayene eden doktor, Bakan Müezzinoğlu'nun diş taşı problemi olduğunu belirterek, altı ayda bir diş taşı temizliği yaptırması önerisinde bulundu.

- Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerini ziyaret etti

Bakan Müezzinoğlu, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde de bir takım ziyaretlerde bulunarak, AK Parti seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi.

Lüleburgaz ilçesinde, İnönü Caddesi'nde düzenlenen seçim bürosu açılış töreninde konuşan Müezzinoğlu, seçim bürolarının önemli olduğunu vurguladı.

Seçim bürolarını vatandaşların ziyaret etmelerini sağlayarak, AK Parti'nin yaptığı hizmetleri, ülkenin son 13 yılda geldiği noktanın ve gelecek hedeflerinin anlatılması gerektiğini belirten Müezzinoğlu, seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Müezzinoğlu, açılışın ardından Yılmaz Mahallesi'ndeki 82 yaşındaki Mihrinaz Karabulut'u ve Gençlik Mahallesi'ndeki 7 yaşındaki felçli Ahmet Eser'i evinde ziyaret etti.

Daha sonra Babaeski ilçesinde de bir takım ziyaretlerde bulunan Müezzinoğlu, Babaeski Devlet Hastanesini de ziyaret etti. Hastanede incelemelerde bulunan Müezzinoğlu, tedavi gören hastaların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Kaynak: AA